Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun på lørdag: Stor elektronikkæde åbner pop-up i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Der har længe været snak om, at den populære elektronikkæde, POWER, havde planer om at indtage Aalborg.

Aalborgenserne har dog indtil videre måtte vente forgæves – men nu er ventetiden slut.

Lørdag d. 1. december åbner POWER nemlig sin første butik i Nordjylland hos Idemøbler i City Syd … men kun for en dag.

Der skrues helt ned for priserne

Ambitionen er nemlig at give nordjyderne en forsmag på, hvad de kan forvente, når POWER en dag etablerer sig permanent i Aalborg.

Det skriver Power i en pressemeddelelse.

“Der arbejdes i øjeblikket på højtryk med at fylde POWER’s kørende pop-up-butik op med masser af køtilbud. Lørdag den 1. december kører elektronikkædens pop-up-butik nemlig ind i Aalborg og slår dørene op klokken 10 på parkeringspladsen hos Idemøbler i City Syd.

”På lørdag åbner vi i Aalborg – men kun for en dag. Vi har proppet vores pop-up-butik med masser af køtilbud, så det bliver et brag af en lørdag. Formålet med dagen er at give nordjyderne en forsmag på POWERs etablering her i Aalborg.

Snart kommer vi til at tage kampen op med de andre butikker, og kunderne vil opleve, at der bliver skruet op for konkurrence og ned for priserne,” siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER, som fortsætter:

”På lørdag falder priserne i Aalborg på elektronik og hvidevarer, så vi forventer, at prisbevidste nordjyder kommer til at lægge vejen forbi vores pop-up butik og gøre en ekstraordinær god handel – i øvrigt er der ingen grund til at tage traileren med, vi leverer de større varer til nærmeste kantsten helt gratis” siger Jesper Boysen.

Tilbuddene for lørdag offentliggøres i løbet af tirsdag eftermiddag her.

Aalborg på ønskesedlen

Det er ikke en tilfældighed, at POWER netop aflægger Aalborg en visit den 1. december. En butik i den nordjyske hovedstad står øverst på POWERs ønskeliste.

”Vi vil til Aalborg. Byen er interessant og har et stort opland, hvor der mangler sund konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Hvis den rette placering dukker op, vil vi være klar til at underskrive lejekontrakt og åbne en ny POWER-butik – måske allerede næste år,” siger Jesper Boysen.

POWER har i øjeblikket 13 butikker i Danmark.

Del artikel

Andre læser også