Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hotte på Instagram: BLOMSTERklang har indtaget Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

En blomsterbuket er ikke kun en blomsterbuket – i hvert fald ikke, hvis du spørger de dygtige blomsterbindere, der i skrivende stund nyder forårssolen i gården ved Loftet og Butler.

Her har BLOMSTERklang, der ellers holder til i Sæby, nemlig en særlig pop-up i forbindelse med påsken.

“Vi har været her både i går og i dag og håber, at aalborgenserne vil kigge forbi efter en buket til påskebordet,” fortæller stifter og indehaver, Mette.

BLOMSTERklang er som sagt startet op i Sæby for bare fire måneder siden – men allerede nu er nordjyske blomsterentusiaster faldet pladask for det farverige koncept.

Hotte på Instagram: BLOMSTERklang har indtaget Aalborg

Hos BLOMSTERklang har man valgt at droppe de klassiske, tætte og lave buketter og går i stedet all-in på det mere anderledes.

“Vores koncept går ganske enkelt ud på at gå en anden vej end de andre. Vi vil gerne skabe smukke, luftige buketter af mere specielle blomster,” fortæller hun.

Buketterne gør sig især godt på Instagram, hvor de tiltrækker sig meget opmærksomhed på profilen blomster_klang.

Fokus på æstetikken

Sansen for det æstetiske er dog ikke kommet som et lyn fra en skyfri himmel. Mette har nemlig også Rumklang i Sæby; en inspirations- og livsstilsbutik, hvor man håndplukker og udvælger alle varerne med omhu og stor passion for høj kvalitet, tidens tendenser og retninger.

Fuldstændig ligesom med lillesøsterbutikken, BLOMSTERklang.

Det er dog ikke kun i Sæby, at BLOMSTERklang har vundet sit indpas. Hver fredag leverer Mette og Co. buketter ud gratis i hele Aalborg og Nordjylland.

Det betyder altså, at mange aalborgensere allerede har haft fornøjelsen af de absurd flotte buketter, der virkelig kan få folk til at vende sig efter én på gaden. Vi taler af erfaring.

Hotte på Instagram: BLOMSTERklang har indtaget Aalborg

I den lille pop-up kan du både købe enkelte stilke, men også bestille en stor og flot buket til påskeferien.

BLOMSTERklang står klar i gården ved Loftet indtil kl. 17.00 i dag, men vender snart tilbage til Aalborg igen, når det populære NEU-marked finder sted i Nordkraft den 6. maj 2023.

Del artikel

Andre læser også