Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun 100 kr.: Burhan G spiller i Aalborg i morgen

Af Stine Kjølby Christensen

Vi er ved at være godt halvvejs i dette års fredagsfester, og i morgen er det noget af en særlig musiker, der går på scenen. Vi taler selvfølgelig om popprinsen Burhan G. Men han kommer ikke alene.

Det bliver nemlig uden tvivl en ekstraordinær aften fyldt med musikalsk magi, når to af Danmarks mest populære kunstnere, Burhan G og Hedegaard, indtager scenen.

Burhan G, kendt for at fortrylle sit publikum med en imponerende hitparade, der spænder over personlige ballader til energiske numre.

Bagkataloget rummer velkendte sange som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv’, ‘Mest Ondt’, ‘Tættere På Himlen’ og ‘Karma’. Disse hits har cementeret ham som en af landets mest elskede og kendte musikere.

Hedegaard, der også vil være en del af denne dobbelt koncert, er en dygtig producer og musiker med flere store danske hits bag sig, herunder ‘Happy Home’ med Lukas Graham og ‘Twerk It Like Miley’ med Brandon Beal og Christopher.

Der er altså tale om et helt særligt, musikalsk makkerpar, der nok skal sørge for, at I får en fredagsfest, I sent vil glemme.

Og så er prisen jo kun 100 kr.

Her er resten af årets program:

04. august: Burhan G + HEDEGAARD 
11. august: KATO + Lågsus
18. august: Niarn  + Champagne Bruce 
25. august: Kesi  + RKDIA 
01. september: Scarlet Pleasure 

Husk at komme i god tid

Til de første udgaver af fredagsfest i Karolinelund har køerne været lige så lange som Burhan G’s imponerende række af musikalske hits, og du skal derfor nok ikke forvente, at den er kortere i morgen.

Billetsalget starter kl. 18, og det gælder altså om at komme i god tid, hvis du 1) vil have en god plads, og 2) overhovedet komme ind.

Skråen skriver dog, at det er plads til omkring 5000 i parken, så kommer du sent, kan du jo lige tælle antallet i køen foran dig, hvis du vil slippe for at spilde tiden.

Del artikel

Andre læser også