Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kryptovaluta; hvordan mindsker du risikoen for tab?

Af Annoncør

Annonce

Bitcoin, Ethereum, Ripple og andre kryptovalutaer har været med til at bane vejen for en ny tidsalder for virtuelle valutaer. Centralbankernes urokkelige monopol på valuta har oplevet et væsentligt modspil, og mange har derfor kastet sig ud i investeringer i kryptovalutaen.

Men som med mange andre investeringer, som f.eks. aktier, så betyder kryptovaluternes store udsving også at du kan ende ud med massive tab. Her får du et par guidelines til, hvordan du bedst væbner dig imod større, økonomiske tab.

Når feberen raser; udsving og afkast

Med kryptovaluta-feberen fulgte også en stigende interesse for investeringer på området. De store udsving synes at give gode afkast, og det blev udbredt på verdensplan at kaste sig ud i investeringer af større eller mindre art.

Den mest kendte digitale valuta er Bitcoin, og siden dens launch i 2008 har den oplevet en imponerende værdistigning indtil udgangen af 2017, hvor den nåede sit absolutte maksimum.

Havde du investeret 20 kroner i Bitcoin i 2010, havde du i dag kunne sidde med et kontant beløb på 40 millioner danske kroner. Selvfølgelig med de rette investeringer og/eller salg undervejs i processen.

Men investeringer indenfor kryptovalutaen er ikke altid som så, og du bør derfor forberede dig godt inden du springer ud i det.

Automatiserede handelsbeslutninger

Ligesom med andre investeringer i f.eks. aktier, så kan det være særdeles komplekst at forstå snørklede grafer, og hvornår det er bedst at slå til som investor. For at gøre processen nemmere for købere og sælger af f.eks. Bitcoin, har man udviklet såkaldte handelsrobotter såsom Bitcoin Code.

Bitcoin Code er et specifikt software program, der beskæftiger sig med aflæsning af markedet og investeringer på det helt rette tidspunkt. Ønsker du en detaljeret beskrivelse af Bitcoin Code, så læs mere hos Mininvestering.

Indenfor kryptovalutaens verden kan der forekomme udsving på op imod 20% på en enkelt dag. Det er ved disse udsving at det kan være en fordel at slå til hurtigt, inden værdien pludseligt vender igen.

En handelsrobot hjælper dig her med at slå til inden det er for sent. En krypto-robot, som f.eks. Bitcoin Code, følger automatisk med i markedets konstante udvikling og kan derfor hjælpe dig med at lukrere på netop de store udsving.

Der findes dog forskellige succesrater for forskellige handelsrobotter, og vælger du at prøve kræfter med det automatiserede system, så skal du huske at gøre et godt stykke forarbejde, så du ikke oplever negative, økonomiske overraskelser.

Del artikel