Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kryptovaluta begynderguide – Sådan kommer du i gang

Af Redaktionen

Annonce

Vil du gerne investere i kryptovaluta men er en smule usikker på hvordan du kommer i gang så bare rolig. Find kaffen frem og læs denne artikel som er kort men præcis, så du kan komme i gang i dag.

Kryptovaluta har igennem de seneste 10 år udviklet sig eksplosivt. Tilbage i 2008 blev Bitcoin skabt som den første kryptovaluta som skulle tage kampen op imod de traditionelle valutaer som bliver styret af nationalbankerne og staterne, som kan skrue op og ned for vores penge med et tryk på en knap. I 2017 blev de verdenskendt for deres enorme stigning som gjorde almindelige folk til millionærer natten over. Men det der især gjorde dem kendt at de bagefter faldt med et brag. Men markedet har igen stabiliserede sig og kryptovaluta bliver investeret i som aldrig før.

Sådan investerer du kryptovaluta

Kryptovaluta skal købes på en handelsplatform som tilbyder at du kan komme til at købe dem. Der findes mange forskellge muligheder, men det er vigtigt at du vælger nogle af de mere velkendte platforme, så du har en troværdig handelsplatform at fortage dine handler på.

Nu skal du udvælge den kryptovaluta som du gerne vil investere i. Det kan være svært at vælge, men for langt de fleste nybegyndere så er det fornuftigt at vælge nogle af de større kryptovalutaer, for ikke at ende med en kryptovaluta hvor projektet bag går ned, mens du stadig har din investering i deres kryptovalutaen og derved opnår et tab.

Køb kryptovaluta

Når du har fundet den kryptovaltua du vil købe så køb den i stedet for at vente. Mange vælger lige at vente til dagen efter, men så ender i morgen med at blive aldrig fordi det sker gang på gang, uanset hvad du tror eller ej. Så hvis du vil i gang med at invetere i kryptovaluta, så lad være med at vente på det rette øjeblik, for det kommer aldrig.

Nu er du succesfuldt ejer af din første kryptovaluta og er hermed i gang med investering i kryptovaluta

Del artikel

Andre læser også