Kronprinsesse Mary i Aalborg: Spiste privat frokost på Mortens Kro

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Det Danske Kongehus/Jussi Välipirtti
Foto: Det Danske Kongehus/Jussi Välipirtti

Der var fint royalt besøg i dag, da Kronprinsesse Mary besøgte både Nøvling og Aalborg.

Den populære kronprinsesse havde takket ja til at komme forbi og indvie de nye rammer på Nøvling Skole. Det gjorde hun fra morgenstunden.

Derefter afbrød Kronprinsessen faktisk det officielle program for at spise en privat frokost sammen med sine hofmedarbejdere.

Her var valget faldet på Restaurant Mortens Kro, der i søndags var blandt finalisterne til titlen som Årets Restaurant i Danmark.

Booket direkte af Amalienborg

Restauratør Morten Kok Nielsen bekræfter, at Kronprinsesse Mary spiste frokosten uden om det officielle program.

“Det var booket direkte af Amalienborg, og var altså privat, som ikke var en del af dagens officielle program. Det er vi selvfølgelig meget beæret over. Hun viste stor interesse for mit gamle menukort fra 1997, som hænger i restauranten.

Jeg fik mulighed for at fortælle lidt om historien om Mortens Kro, der jo fylder 20 år lige om lidt, og hun grinte meget over det, at jeg havde leget restaurant allerede som knægt.

Det var en vidunderlig 20 års jubilæumsgave at få, at Kronprinsessen kom forbi til en frokost, og vi havde selvfølgelig sørget for at placere hendes selskab diskret. Men det var selvfølgelig også lidt af en oplevelse for de øvrige frokostgæster, at Kronprinsesse Mary kom,” fortæller Morten Kok til MigogAalborg.

Tog videre til AKKC

Efterfølgende tog Kronprinsesse Mary videre til Aalborg Kongres & Kultur Center. Det er hun i forbindelse med Skolelederforeningens Årsmøde, hvor hun holder oplæg om mobning og trivsel.