Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kronprins Frederik inviterer til 50 års fødselsdagsfest: Løb med mig i Aalborg

Af Michael Qureshi
H.K.H. Kronprinsen har fødselsdag i dag og fylder 49 år. 

Foto: Franne Voigt ©
H.K.H. Kronprinsen har fødselsdag i dag og fylder 49 år. Foto: Franne Voigt ©

Hvis man har lagt mærke til, at busserne flager i dag, så er det, fordi Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik fylder 49 år i dag.

Næste år bliver det en helt speciel dag, når Kronprinsen fylder rundt. Og helt i tråd med det folkelige image Kronprins Frederik har, så vil han fejre sin 50 års fødselsdag i selskab med danskerne.

Derfor har han i dag lagt en video ud på Facebook, hvor han inviterer til en stor fødselsdagsfest, der skal foregå i Danmarks fem største byer. Heriblandt Aalborg naturligvis.

Titlen bliver Royal Run og distancen bliver 10 km. Så Kronprins Frederik inviterer allerede nu alle i Aalborg, der har lyst til at løbe med vores kommende konge i anledning af den runde fødselsdag.

Derefter skal der løbes i Aarhus, Esbjerg, Odense og til sidst i hjembyen København.

“Når jeg næste år fylder 50 vil jeg blandt andet fejre dagen med et løb, hvor hele Danmark kan være med. Jeg har altid holdt meget af sport og fysisk aktivitet og ikke mindst løb. Det giver glæde, velvære og energi.

Royal Run skal være et løb, der henvender sig til de erfarne løbere men i lige så høj grad til dem, der binder løbeskoene for første gang. Alle er velkommen uanset alder. Jeg håber, at rigtig mange vil deltage i Royal Run til næste år, når vi skal løbe sammen igennem fem af Danmarks smukke byer,” lyder det fra Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik i en udtalelse.

Der vil komme nærmere information om, hvordan man tilmelder sig løbet, men vi glæder os da i hvert fald til at tage en tur i royalt selskab.