Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kreativiteten fortsætter: Caféministeriet lancerer ny desserttapas

Af Stine Kjølby Christensen

De fleste af byens caféer er lukket i øjeblikket – men hos Caféministeriet står kreativiteten ikke stille.

Her har man i stedet tilbudt aalborgenserne en lang række former for takeaway; lige fra Valentines-menu, fastelavnsboller, osteboks til tapas og forskellige former for desserter.

Nu er der endnu engang nyt på menuen; denne gang en desserttapas med udgangspunkt i tærter.

Boxen koster 120 kr., er beregnet til to personer og består af seks forskellige, små tærter med tre forskellige toppings:

  • Tærte med passionscreme, hvid chokolade og blåbær
  • Tærte med hindbærcreme, browniecrumble og hindbærknas
  • Tærte med chokolademousse, daimknas og brombær

Boksen kan bestilles og afhentes hver fredag og lørdag mellem 14 og 18.

Tænke ud af boksen

Caféministeriet har i årevis været blandt Aalborgs mest velbesøgte caféer, og selvom det er ved at være længe siden, at gæsterne sidst har kunnet nyde den gode stemning i Mølleås lokaler, så er indehaver Martin Klyvø stadig ved godt mod.

“Gennem hele nedlukningen har vi mærket en rigtig stor opbakning og interesse for vores takeaway – lige fra tapas til fastelavnsboller. Derfor skyder vi nu endnu to nye tiltag afsted i den kommende weekend og håber, at opbakningen er lige så stor,” fortæller han til MigogAalborg.

De to nye tiltag drejer sig om førnævnte dessert-tapas samt en osteboks med seks forskellige slags oste, chutney, saltmandler, oliven og hjemmebagt surdejsbrød.

“Folk trænger til selvforkælelse, adspredelse og lækker mad i denne tid, og vi er glade for at kunne være med til at skabe små lyspunkter i en træls tid,” forklarer han, men understreger samtidig, at det indtil videre stadig kun bliver i weekenderne, at du kan nyde godt af Caféministeriets lækkerier.

“Vi arbejder naturligvis med ret lav bemanding, da hovedparten af vores ansatte er hjemsendte. Derfor er det også kun i weekenden, at det giver mening for os at holde åbent for takeaway.”

Kreativiteten fortsætter: Caféministeriet lancerer ny desserttapas

Stor succes med takeaway

Indtil videre ser det ud til, at de nuværende restriktioner er gældende til og med den 28. februar. Som sædvanlig er der selvfølgelig ingen, der ved, om disse (igen) bliver forlænget.

Foreløbig er Martin og Co. dog bare glade for at holde sig lidt i gang.

“Det føles godt at holde lidt gang i hjulene, og det giver os en mulighed for at teste nogle ting af. Heldigvis har vi ramt meget godt indtil videre,” slutter han.

Del artikel

Andre læser også