Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få rabat på din kreativitet: Art By Me lancerer eksklusiv fordelsklub

Af Stine Kjølby Christensen

Det er knap et år siden, at Annette og Mette besluttede sig for at gå fuldtid på deres hjertebarn i Dannebrogsgade, Art By Me.

Til dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med caféen, så er der kun én ting at sige: Just do it!

Art By Me er nemlig ikke hvilken som helst café.

Godt nok bugner stedet af både tallerkener, kopper og skåle – men modsat andre caféer, hvor de serverer en burger eller latte art, så får du i stedet stukket pensler og maling i hånden.

På ægte café-maner finder du også en buffet: Hos Art By Me er den fyldt til randen med glimmer og maling i så mange farver, at selv en regnbue ville blive misundelig.

Få rabat på din kreativitet: Art By Me lancerer eksklusiv fordelsklub

Herefter får du 2,5 time til at male den dybe tallerken – eller kreere din nye yndlingskop.

Kun fantasien sætter grænser.

Vær kreativ på abonnement

Konceptet er allerede kendt og udbredt i flere storbyer, og modtagelsen er da også gået over al forventning i Aalborg. Derfor indtog det kreative koncept også Århus tilbage i efteråret.

“Det går rigtig godt! Det var en god beslutning, at vi sagde vores jobs op dengang, så vi kan have 100 % fokus på caféen.

Der kommer stadig nye gæster hver uge, der ikke havde opdaget os endnu – men samtidigt har vi også så mange stamkunder, der kommer flere gange om måneden,”

Få rabat på din kreativitet: Art By Me lancerer eksklusiv fordelsklub

Og netop det stigende antal af stamkunder er også grunden til, at Annette og Mette nu udvider deres koncept.

“Vi vil rigtig gerne honorere dem, der kommer her ofte – og samtidigt har vi haft stor efterspørgsel på flere events, så det prøver vi nu at kombinere med en kreativ fordelsklub, der skal tilgodese vores stamkunder,”

Mange arrangementer i fremtiden

Som medlem af klubben får du mulighed for at få fingrene i en masse fordele og rabatter – heriblandt 15 % på alt keramik, 50 % rabat på din fødselsdag og invitation til eksklusive arrangementer.

Efter seks måneders medlemskab får du endda ekstra fordele; 20 % rabat på keramik og 15 % rabat, hvis du fejrer børnefødselsdag.

Det koster 99 kr. at være medlem om måneden – og den første måned får du hele 50 % rabat på dit medlemskab helt uden binding.

Som medlem bliver du også den første til at vide, når Art By Me afholder forskellige arrangementer.

“Vi prøver hele tiden at finde på nogle nye tiltag, så vores gæster kan kombinere det kreative med andet sjovt. Eksempelvis har vi haft Kagedyst hernede, og så har vi også snakket om at afholde alt fra ølsmagning og live musik til højtlæsning.

Det er som altid kun fantasien, der sætter grænserne, så der kommer uden tvivl til at ske en helt masse i fremtiden,” lover de to powerkvinder.

Du kan læse mere og tilmelde dig fordelsklubben her.

Del artikel

Andre læser også