Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kostplan Fedttab: Med få skridt til succes

Af Annoncør

Har du drømmen om at tabe dig sundt og langsigtet? Vores team vil trin for trin vise dig, hvad de generelle betingelser er for en god og langsigtet succesfuld kost, og hvad du skal være opmærksom på i en kostplan for fedttab.

Vi leverer de perfekte værktøjer til en komplet madplan for fedttab med en kalorie- og næringsstofberegner, prøveplaner og færdiglavede indkøbslister.

Vores tip: I stedet for kaloriesynder og sukkerbomber kan du nu nyde en shake med et valleprotein. Og når du har lyst til at snacke. Lige så lækker som en cremet milkshake. Men med mindre kulhydrater og fedt. Mere protein og fibre i stedet for. Perfekt efter enhver sport. Eller bare midt imellem.

Valg af kosttilskud

En kostplan for fedttab kan suppleres med sportsernæring såsom protein, vitaminer og slankepillerProteinshakes som måltidserstatning og vitamintilskud til at tilføre mineraler kan fornuftigt indarbejdes i planen.

Proteinshaken fungerer som en proteinkilde af høj kvalitet og indeholder også fibre og den populære aminosyreforbindelse L-carnitin.

Især i fasen af ​​et kalorieunderskud, med samtidig fysisk anstrengelse, udsættes vores krop for stor “stress”.

Frem for alt er tilførsel af tilstrækkelige vitaminer og mineraler gennem din kost nødvendig her for at styrke immunforsvaret og ødelægge frie radikaler ved hjælp af antioxidanter.

De daglige vitaminer giver dig alle de vigtige vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Endelig, mens vi følger en sund kost, vil supplemeting af vores kroppe med BodyLab ™ ️ Fedtforbrændings piller forbedre fedttabsprocessen.

Diætfedts rolle i fedttab

Fedt gør dig ikke fed med det samme og bør ikke negligeres i ernæringsplanen. Fedtstoffer spiller en vigtig rolle i hormonelle processer i kroppen.

For eksempel kan mænd, der “holder fedtniveauet for lavt”, forvente et fald i sexlysten, mens kvinder kan opleve humørsvingninger og depression.

Det er vigtigt at bemærke, at fedtstoffer skal bruges sparsomt, da de indeholder dobbelt så mange kalorier (9 kcal) per 1 gram som proteiner (4 kcal) og kulhydrater (4 kcal).

Inden for kostplanen for fedttab kan diætfedt udgøre 30% af de samlede kalorier.

Kulhydrater bør aldrig fjernes fuldstændigt fra kosten.

80-100 g kulhydrater er nødvendige dagligt for fuld hjerneydelse.

Kulhydraters rolle i fedttab

Kulhydrater har en særlig plads i fedttabsdiæten.

Det fysiske aktivitetsniveau skal absolut tages i betragtning her. Da kulhydrater primært er tilgængelige i vores krop som energileverandør, bør de bruges intelligent til fedttab.

At spise for meget kulhydrat uden at motionere på samme tid kan føre til alvorlige udsving i blodsukkerniveauet, hvilket kan have en negativ effekt på fedtforbrændingen.

Kulhydrater, der ikke “bruges” til sport eller fysisk anstrengelse, opbevares af kroppen i fedtdepoterne til “dårlige” tider.

Ikke desto mindre bør et vist minimum antal kulhydrater ( mindst 80-100 gram ) indtages dagligt for at kunne få adgang til den fulde hjernekraft og forblive mentalt og åndeligt i form.

Måltidsplan for fedttab: prøvedag, prøveuge

Det sidste trin i færdiggørelsen af ​​ernæringsplanen for fedttab er at overføre den til en eksempeldag for bedre at illustrere alle relevante faktorer såsom kalorietal, næringsfordeling og valg af mad.

Næringsstoffordeling til fedttab

En mand på 25 år er 1,80 m høj og vejer 80 kg. De sidste 2 måneder har han dyrket vægttræning 2-3 gange om ugen. Hans daglige behov for kostplanen, når han taber sig, er 1800 kalorier.

 • 540 kalorier fra kulhydrater (30% af den daglige balance) = 130 gram
 • 630 kalorier fra protein (35% af den daglige balance) = 150 gram
 • 630 kalorier fra fedt (35% af den daglige balance) = 70 gram

Morgenmad

(434 kalorier: 17,5 g fedt, 31,3 g kulhydrat, 34,4 g protein)

Shake bestående af:

 • 300 ml vand
 • 1 æble
 • 150 g bærblanding
 • 30 g jordnøddesmør
 • 30 g valleprotein

Spise frokost

(377 kalorier: 3,1 g fedt, 39,8 g kulhydrat, 45,7 g protein)

 • 200 g vild laks
 • 250 g kartofler
 • 200 g asparges

Aftensmad

(459 kalorier: 13,1 g fedt, 3,8 g kulhydrat, 78,8 g protein)

 • 250 g kalkun i skiver
 • 125 g mozzarella
 • Blandet peberfrugt

Snacks / mellem måltiderne

(500-600 kalorier)

 • Frugt- og/eller grøntsagssalat
 • Proteinbarer
 • Proteinshakes

Justeringer i tilfælde af stagnation

Selv den bedste kostplan for fedttab skal justeres over tid. Det første skridt er at holde sig til det foreslåede kalorietal i to uger.

Derefter kan vægtlogning bruges til at afgøre, om vægttab forekommer. Et “realistisk” og “godt” mål for sundt fedttab er et tab på 1 pund om ugen.