Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Følger drømmen: Læge har åbnet kosmetisk klinik i Nørresundby

Af Ane Johanne Damgaard

Høj faglighed, diskretion og tryghed er nøgleordene i Joeanna Madittens klinik.

Hun har i september 2023 åbnet en klinik i sin egen kælder i Nørresundby, hvor hun selv står for både sekretærarbejde, samtaler og alle kosmetiske behandlinger, som indebærer filler, botox og skinbooster.

Udover den personlige måde, hun driver Klinik Maditten på, så skiller hun sig også ud på en anden måde.

Joeanna Maditten har nemlig læst medicin på Aalborg Universitet og kan både skrive lægetitlen og flere års erfaring fra sygehuset på sit CV.

Drømte om at blive kirurg

Da hun startede på studiet, drømte hun om at blive plastikkirurg. Hun syntes nemlig, at der var noget helt fantastisk i at kunne være artist på et levende lærred og give mennesker en bedre livskvalitet.

Hun aflagde sit lægeløfte og trak i den hvide kittel på øre- næse- og halskirurgisk afdeling. Men vejen til kirurgtitlen var stadig lang. Og her begyndte en ny drøm at blomstre frem: Drømmen om at blive selvstændig.

Følger drømmen: Læge har åbnet kosmetisk klinik i Nørresundby

Den voksede sig hurtigt endnu større. For måske var der en mulighed for at kombinere netop det, der fascinerede hende ved plastikkirurgien med noget, som ikke nødvendigvis foregik på en operationsstue? Og måske kirurgdrømmen i stedet lå et sted ude i fremtiden?

Derfor tog Joenna Maditten en kosmetisk uddannelse i sommeren 2021, blev registreret hos Sundhedstyrelsen og efterfølgende har hun samarbejdet med andre klinikker her i Aalborg og på Sjælland.

Men nu skulle det være nu, og i september 2023 tog hun den endelige beslutning og forvandlede sin kælder til en intim og hyggelig klinik, hvor kunder kan komme og få opfyldt deres drømme.

Vil skabe smukke resultater

I jobbet som behandler i egen klinik kan hun forene alt det, hun drømte om, da hun kan bruge sin kreative sans til at skabe smukke resultater, som giver hendes kunder værdi – samtidig med at hun er sin egen chef.

”Jeg elsker det med, at man kan dykke helt ned i detaljen. At man virkelig kan nørde sig ind i det og designe noget, som giver hurtige resultater. Det er så fed en følelse at levere noget, som både mine kunde og jeg er tilfredse med,” fortæller Joeanna Maditten.

Følger drømmen: Læge har åbnet kosmetisk klinik i Nørresundby

I klinikken er der særskilt adgang til kælderen, hvor Joeanna laver behandlinger. Hun har ikke noget venteværelse og i stedet for de 15 minutter, som mange sætter af, sætter hun hele 40 minutter af til hver kunde.

Man er derfor meget anonym som kunde hos Joeanna, da ingen møder hinanden.

“Når man skal have bedøvelse, sidder man også inde ved mig. Jeg inviterer folk med ind i mit hjem, og jeg har fået god respons på det univers, man kommer med ind i som kunde hos mig. Vi har god tid til, at jeg kan komme lidt mere ind på livet af folk,” fortæller hun.

Kun det bedste er godt nok

I klinikken tilbyder Joeanna Maditten filler, botox og skinbooster. Og når du vælger at få en af de behandlinger hos hende, kan du godt regne med, at det bliver gjort med en stor grundighed og professionalisme.

Som behandler er hun nemlig ekstremt perfektionistisk og kun det bedste er godt nok til hendes kunder.

“Jeg sætter en stor ære i at lytte og forstå den enkeltes behov og efterkomme dette bedst mulig. Jeg har stor erfaring med at skræddersy behandlingsforløb,” fortæller hun.

Hun har naturligvis også en patientforsikring, som altid vil dække, hvis behovet opstår, og så bruger hun udelukkende dokumenterede og veltestede produkter. 

Udover at lave kosmetiske behandlinger, inviterer Joeanna Maditten også folk med samme drømme som hende ind i sit hjem for at oplære og undervise dem.

På sigt vil Joeanna Maditten gerne gå fuldtid på sin klinik, så hun kan hjælpe mange flere aalborgensere med at indfri deres ønsker for deres udseende.

Lige nu er hendes åbningstider meget varierende – alt afhængig af, hvor meget hun har at se til.

Men planen er så småt at kunne åbne for flere og flere tidsbestillinger.

Du kan se Klinik Madittens ledige tider lige her.

Del artikel

Andre læser også