Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kort afstand fra Aalborg: 15 nye boliger klar i smukke omgivelser

Af Christine Luca Hornemann
Saltboderne
Saltboderne

Kun 20 minutters kørsel fra Aalborg har du mulighed for at bo ned til en hyggelig bådehavn og tæt på byliv.

Saltboderne i Nibe er en skøn oase, der opfylder alle hverdagens fornødenheder, samtidig med at man er tæt på naturen og særligt i sommerhalvåret rummer Nibe af masser byliv.

Saltboderne er et spændende nybyggeri, der ligger som en lille skøn oase i Nibe med 25 boliger. På søndag d. 10/2 er der åbent hus fra kl. 10.00 – 11.00.

Etape 2 klar til salg

Der er allerede godt liv i Saltboderne med flere, der er flyttet ind i de første boliger, og nu venter resten her i etape 2 med de 15 spritnye boliger.

Det helt særlige ved de 15 nye boliger, der fornylig er kommet på markedet, er de muligheder man som køber kan præge. Det gælder blandt andet inventaret i køkken, bad og bryggers.

Kort afstand fra Aalborg: 15 nye boliger klar i smukke omgivelser
Foto: Prøvebolig

Kort afstand fra Aalborg: 15 nye boliger klar i smukke omgivelser

Boligerne rummer mellem 115-146 kvadratmeter, der er fordelt på tre-fire værelser med åbent køkken alrum i alle boliger, bryggers og 1-2 badeværelser.

Derudover får man en skøn altan og ugeneret gårdhave. Den hyggelige atriumgård skaber et godt nærmiljø med trygge rammer.

Hvis man er bilejer, og har et ønske om at bilen skal holde inde i en garage, så er der mulighed for at tilkøbe.

Kort afstand fra Aalborg: 15 nye boliger klar i smukke omgivelser Kort afstand fra Aalborg: 15 nye boliger klar i smukke omgivelser

Udvendigt fremstår boligerne i et æstetisk flot og stilrent design med et spændende miks af forskellige facadefarver, med smukke altaner og tagterrasser.

“Vi har mærket stor interesse for Saltboderne, fordi det er lidt tæt på det hele.

Man har kig ned til den hyggelige havn i Nibe, det er tæt på Nibes hyggelige byliv med gode shoppingmuligheder og så selvfølgelig i kort køreafstand til Aalborgs pulserende by,” forklarer Inge-Lene Ebdrup, der er indehaver i Nybolig Støvring, som står for salget.

Nibe er en by der summer af liv – særligt i sommer halvåret, hvor byen besøges af mange turister.

Det er desuden en forstadsby, der har alt, som skal bruges i hverdagens fornødenheder blandt andet med flere indkøbsmuligheder og skole samt fritidsaktiviteter til byens børn.

Priserne på Saltboderne går fra lige lidt over 2 mio. kr. og op til 2,745 mio. kr for den største af boligerne.

Man er velkommen til at kontakte Nybolig Nibe for at bestille en fremvisning af Saltboderne – kontaktinfo via dette link

Derudover kan man også kontakte Nybolig Støvring for mere information om boligerne – kontaktinfo via dette link

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Kort afstand fra Aalborg: 15 nye boliger klar i smukke omgivelser

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel