Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til afgang: Nu kan du igen køre med veterantog i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Limfjordsbanen
Foto: Limfjordsbanen

Forestil dig en tid, hvor togrejser var synonyme med punktlighed, og lokomotiverne dampede hen over skinnerne.

Søndag den 1. oktober får du chancen for at træde tilbage i tiden og genopleve den magiske æra af jernbanetransport, når Limfjordsbanen holder “Åben Remise”.

I den historiske rundremisebygning, der stammer helt tilbage fra 1905, kan du gå på opdagelse i fortiden og se, hvordan frivillige dedikeret bevarer kulturarven og gør den levende for nutidige generationer.

Det er som at tage en tur tilbage til “de gode gamle dage,” hvor togrejser var en glæde og en pålidelig måde at komme fra A til B.

For at gøre oplevelsen endnu mere behagelig vil der være mulighed for at købe øl, vand og kaffe til rimelige priser, så du kan slappe af og nyde atmosfæren i remisen.

Men det er ikke alt. Alle modeljernbaneklubber i Aalborg og Hobbykæden på Vesterbro vil også holde åbent hus, så du kan dykke endnu dybere ned i den fascinerende verden af tog og jernbanemodeller.

Og for dem, der ønsker at forlænge deres rejse tilbage i tiden, vil der være veterantogture til Aalborg Lufthavn kl. 11.20 og 13.20 fra Aalborg Banegård.

Du kan tilmelde dig Åben Remise her.

Det er vigtigt at bemærke, at der kun er 160 pladser pr. tur, så det er først til mølle.

Del artikel

Andre læser også