ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På vejene i Aalborg: Politiet gennemfører stor kontrol i denne uge

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I denne uge igangsættes en stor kontrol hos Nordjyllands Politi. En vigtig “uopmærksomhedskampagne” startes, og omfatter blandt andet anvendelse af håndholdt mobiltelefon, samt manglende brug sikkerhedsseler og styrthjelme, m.m.

I forbindelse med opstarten af uopmærksomhedskampagnen i uge 8 har færdselsafdelingen ved Nordjyllands Politi allerede været en tur forbi Egnsplansvej i Aalborg i tidsrummet fra kl. 11.30 til 13.30 d. 17. februar 2022.

Det gav, desværre, mange sigtelser.

På de to timer blev i alt nemlig 16 personer sigtet for overtrædelse af hastighedsbestemmelserne, oplyser lederen af færdselsafdelingen, politikommissær Jess Falberg Nielsen, og han tilføjer, at en enkelt mistede førerretten betinget, og en anden var i forvejen frakendt førerretten, hvilket medførte, at hans køretøj blev beslaglagt.

Udover dette blev der i alt sigtet ni personer for at bruge deres mobiltelefon håndholdt, mens de kørte bil.

”Vi gør desuden opmærksom på, at Nordjyllands Politi her i uge 8 har særligt fokus på trafikanter, der er uopmærksomme i trafikken,” siger Jess Falberg Nielsen, der understreger, at uopmærksomhed, sammen med fart og sprit, er hovedårsagerne til mange ulykker – også de alvorlige.

”Derfor har vi særligt fokus på disse trafikforseelser i denne uge. For de er farlige. Slet og ret.”

Læs mere på sikkertrafik.dk

Del artikel