ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koncerter på havet: Danske hitmagere er populære på Cruise

Af Michael Qureshi

Der er noget helt specielt ved at være ombord på et lækkert Cruise-skib.

Det er lidt som om, at man trækker stikket ud på en måde og får muligheden for at koble lidt mere af. Forestil dig så at kunne kombinere havet, naturen, god mad og så en masse gode danske hits?

Det er lige præcis, hvad Fjord Line tilbyder her i foråret med afrejse fra Hirtshals. I marts er det duoen fra Tøsedrengene Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, der sejler ud med Cruise-skibet og sørger for fantastisk underholdning.

Du er ombord på Fjord Lines skib i to døgn, og får rig mulighed for at suge en helt ny slags oplevelse til dig. Priserne starter ved 760 kr. per person.

I maj gentages Fjord Lines Musik-Cruise med Nikolaj & Piloterne som i den grad også har leveret nogle gedigne hits igennem tiderne.

Koncerter på havet: Danske hitmagere er populære på Cruise

Intimkoncert på en helt ny måde

Man kommer faktisk ikke i land på noget tidspunkt i løbet af turen, hvor man sejler op langs den norske vestkyst fra Hirtshals. I stedet kan man nyde de mange muligheder ombord på skibet og så glæde sig til intimkoncert på en helt ny måde.

I 35 år har Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen serveret fængende popsange, som de fleste danskere kan synge med på.

Det betyder slagere som «Sig du kan li’ mig», «Ud under åben himmel», «En lykkelig familie», «Mandagsstævnemøde» og «Indianer» – kort sagt popsange, som flere generationer af dansker har nynnet, sunget og skrålet med på.

Når Anne Dorte og Maria går på scenen, er det let at lade sig begejstre. Har du nogle år på bagen, er chancen stor for, at du vil drømme dig tilbage til 80 érne med stilige pastelbukser og permanent i håret. Begejstringen fra 80- og 90´erne er godt varetaget, men i en let og god blanding med alle de gode sange.

Er nationaleje

Nikolaj & Piloterne er lidt på samme måde nationaleje.

Der er få danske bands og kunstnere, der kan måle samme diskografi, som Nikolaj Christensen kan henvise til. I perioden fra 1990’erne og 2000’erne kreerede han nye album og hertilhørende landeplager såsom “Ridder af kærligheden” og “Jeg har det fint.” Den lette melankoli og rustne stemme, har hurtigt givet en varieret fanskare med alt fra musiknørder til teenagere.

Du kan læse mere om cruise med;

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen her

Nikolaj & Piloterne her

Del artikel