Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koncert og præmier for over 20.000 kr: Aalborg Storcenter inviterer til Konfirmandernes Dag

Af Redaktionen

Koncert med populære Mads Christian, gratis goodiebag, 2023-konfirmationstrends, professionel stylist, DJ, håropsætning, rabathæfte, gratis sandwich, sjove aktiviteter fra AaB esport, tips til Blå Mandag – og konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier for mere end 20.000 kr.

Det er nogle af de ting, alle kommende konfirmander kan opleve nu på lørdag, den 4. februar fra klokken 10-16, når Aalborg Storcenter inviterer til Konfirmandernes Dag.

Aalborg Storcenter bliver omdannet til et mekka for de kommende konfirmander, og programmet er spækket med fede indslag.

Koncert med hjerteknuseren Mads Christian

Det helt store trækplaster på lørdag er den 22-årige sanger Mads Christian, der giver koncert på Centertorvet i forbindelse med Konfirmandernes Dag.

Han indtager scenen med sin autentiske, dansksprogede popmusik og en masse charme.

Koncert og præmier for over 20.000 kr: Aalborg Storcenter inviterer til Konfirmandernes Dag

Har du mod på at møde ham, stiller han op efter koncerten og giver gratis Meet n’ Greet, hvor du kan få taget et billede med ham.

Mads Christian slog for alvor igennem i 2021, hvor han tog Danmark med storm med heartbreak-trilogien ‘Samme Steder’, ‘Det Burde Være Mig’ og ‘Perfekt Som du Er’.

Mads Christian starter i øvrigt sin Danmarksturné med koncert i Musikkens Hus i Aalborg til foråret.

Gratis sandwiches og præmier for 20.000 kr.

Alle 2023-konfirmander kan få udleveret en gratis goodiebag, der blandt andet byder på en voucher på en gratis sandwich og et rabathæfte. Rabathæftet giver dig adgang til en masse fede særtilbud til anbefalede og relevante butikker til konfirmanderne.

Frem til kl. 15 kan du putte et lod i puljen om at vinde mange præmier, der til sammen har en værdi på cirka 20.000 kr. Vind blandt andet fede præmier og gavekort fra Henrik Ørsnes, Vibholm, Hunkemöller, Wunderwear, Only og Pieces.

Få professionelle råd fra en stylist

Stylist Pernille Thulin gæster Aalborg Storcenter på lørdag og præsenterer de nyeste trends og farver til både konfirmationen og til Blå Mandag.

Pernille præsenterer tøj og smykker på scenen med flere indslag gennem dagen, og mellem indslagene kan du møde hende på Centertorvet til en snak om netop dit outfit.

På Nygade foran Subway kan du opleve AaB esport live hele dagen. Prøv kræfter med gratis aktiviteter og træning med den største esportsforening i Nordjylland.

AaB esport vil gerne gøre esport til en sportsgenre, hvor der er plads til alle, og du er inviteret!

Prøv også airhockeyspil og andre aktiviteter på Centertorvet, hvor Maximum stiller op.

Hvad: Konfirmandernes Dag
Hvor: Aalborg Storcenter
Hvornår: Lørdag fra klokken 10-16.
Pris: Gratis for alle kommende konfirmander

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også