Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Humor i særklasse: Verdensberømt komiker optræder i Aalborg

Af Aske Bisgaard Pedersen
PR-foto
PR-foto

Hvis ikke, dine mavemuskler allerede er i topform, så bliver de det i hvert fald.

Der er nemlig igen international comedy på programmet i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Denne gang er det den verdensberømte skotske komiker Daniel Sloss, der skal uddele latterkramper. Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Kendt fra Netflix og HBO

Daniel Sloss er blandt andet er kendt fra shows på Netflix og HBO, og næste vinter er han klar til at sprede latter, når han indtager Aalborg.

Den skotske komiker er en af danskernes foretrukne internationale komikere, og i 2022 havde han hele 2 udsolgte shows i DR Koncerthuset med titlen ’Hubris’.

Til næste år vender han retur til Danmark, og denne gang får det nordjyske publikum også fornøjelsen af at kunne opleve ham.

Det sker, når han gæster AKKC’s Europahallen med sit nye show ’CAN’T’ torsdag 25. januar 2024 kl. 19.30.

Ung mand – imponerende CV

Daniel Sloss er ikke kun en af danskernes favoritkomikere. Han er populær over hele verden, og har turneret i intet mindre end 53 lande.

Derudover har han skrevet bogen ’Everyone You Hate is Going to Die’, og hans Netflix-specials ’DARK’ og ’JIGSAW’ kan streames i 190 lande på 26 forskellige sprog.

Selvom Daniel Sloss kun er 32 år, har han opbygget et imponerende CV. Han er blandt andet rekordholder for flest optrædener i det amerikanske talkshow Conan og har slået rekorden for flest udsolgte shows på Edinburgh Festival Fringe.

Det nye show ’CAN’T’ bliver intet mindre end Daniel Sloss’ 12. soloshow.

Hans mest kendte show ’Jigsaw’ er tilskrevet at have være skyld i flere end 120.000 breakups og 300 skilsmisser verden over – og fans spørger ham stadig om at skrive sin autograf på deres skilsmissepapirer til hans shows.

Special guest Kai Humphries

Special guest på den nye turné bliver komikeren Kai Humphries, som blandt andet er kendt for sin kritikerroste special ’Punch-Drunk’.

Kai Humphries har også tidligere åbnet shows for Daniel Sloss, og sammen laver de ’Sloss and Humphries On The Road’, der er en podcast om deres tour-liv.

De to har været venner i næsten lige så lang tid, som de har været komikere.

Billetter til showet ‘CAN’T’ er allerede i gang og koster mellem 410-450 kroner.

Er man studerende, kan man få fingrene i et begrænset antal Study Tickets med 50 % rabat.

Skulle man være i tvivl, så er showet på engelsk, så hvis man ikke mestrer det (eller i hvert fald forstår), får man nok knap så sjov en aften.

Køb billet til showet her.

Del artikel

Andre læser også