ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kombardo Expressen lokker: Så billigt kommer du til København

Af Stine Kjølby Christensen

Kombardo!

Siden sommeren 2017 har Kombardo Expressen gjort rejsetiden kortere for dem, som gerne vil rejse hurtigt, billigt og komfortabelt mellem Danmarks to største byer, Aarhus og København.

Kombardo Expressen startede stille ud med 44 afgange, men tæller i dag hele 150.

Siden starten har ruten, som er et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist, fået mange efterspørgsler på ruter overalt i Danmark. Især Nordjylland har dog haft et stort ønske om en direkte afgang mellem Aalborg og København; og fra d. 17. maj bliver dette en realitet:

“Vi har hørt fra mange nordjyder, som gerne vil have Kombardo Expressen til Aalborg. Faktisk hørte vi fra så mange, at vi hurtigt kunne se, at der ville være muligheder i at tage bussen med til Nordjylland,” siger Ronny Gasbjerg, direktør i Herning Turist.

30 ugentlige afgange til lavpris

Efter påstigning kan du som rejsende komme fra Kennedy Arkaden i Aalborg til Ingerslevsgade i København på under 5 timer; med priser, der starter på en lavpris fra 139 kr.

Ruten bliver direkte – pånær en måske tiltrængt kaffepause på færgeruten mellem Aarhus og Odden. Turen kan altså klares på omtrent 4 timer og 45 minutter.

På færgen vil der desuden være fri WiFi og mulighed for gratis at medbringe cykel eller barnevogn.

Indtil videre kan der bookes plads hver torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag, og Kombardo Expressen lokker med hele 30 ugentlige afgange.

Billetsalget skydes i gang i dag, d. 2. maj, og starter lige her.

Del artikel