Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Milliardstort marked: Kom til unikt investeringsevent i Aalborg

Af Ane Johanne Damgaard

Mulighederne for at investere i nutidens og fremtidens Danmark er mange. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem du skal smide dine penge på. Skal du gå den sikre vej eller satse på nogen, der måske en dag for alvor slår igennem?

Måske du har et emne, der ligger dit hjerte ekstranært? Eller måske du bare har brug for mest mulig viden, om hvad der virkelig batter?

På tirsdag den 21. november kan du i hvert fald komme til et helt særligt arrangement på Hotel Pier 5 i Aalborg, hvor du kan få foden ind i og høre om et gigantisk marked… Faktisk så stort, at det spås til en årlig værdi på mere end (hold nu fast) 100 milliarder dollars – det vil sige cirka 680 milliarder danske kroner.

Udvikler behandling til type-2 diabetes og fedme

Pila Pharma er navnet på virksomheden, der til eventet, er i højsædet.

De har sponsoreret et hyggeligt mingle-arrangement for alle, der er bare en smule interesserede i investering og det eksploderende marked inden for fedme og diabetes medicin.

De er et klinisk-stadie biotek firma, som er i fuld sving med at udvikle en ny pille til behandling af type-2 diabetes, fedme, kardiovaskulære hændelser og smerte.

Kvinden bag denne opdagelse hedder Dorte X. Gram. Og hun vil til eventet tage jer med på en rejse ind i Novo Nordisk’s laboratorier og fortælle historien, der førte til opdagelsen.

Milliardstort marked: Kom til unikt investeringsevent i Aalborg

Og så vil I få et indblik i CEO, Dorte X. Grams store spring ind i iværksætteri fra 2014 og til nu, og hvordan hun sammen med blandt andet sin søn og Head of Investor Relations, Gustav H. Gram har opbygget firmaet.

Gratis at deltage

Du vil også blive sat godt og grundigt ind i firmaets kortsigtede planer for de næste 1-3 år og kapitalbehov for perioden.

Pila Pharma er svensk stiftet og er børsnoteret i Stockholm, men stiftet af et dansk firma ejet af Dorte X. Gram.

Denne tirsdag kommer Dorte og Gustav på besøg i Aalborg for at give aalborgenserne mulighed for at komme med ombord i en potentiel milliardvirksomhed, der er knivskarpe på et emne, der er massivt oppe i tiden: fremtidens sundhed.

”Der estimeres at være over 600 millioner type-2 diabetikere og 1 milliard stærkt overvægtige i 2030. Det er et hastigt forandrende og, som mange sikkert ved nu, et meget værdifuldt markedssegment.

Vi forventer, at der vil være stor interesse for et partnerskab eller salg af virksomheden ved succesfulde resultater i de næste kliniske studier,” fortæller Head of Investor Relations, Gustav H. Gram.

Milliardstort marked: Kom til unikt investeringsevent i Aalborg

Sidst men ikke mindst, så byder Pila Pharma på lidt at drikke og håber på, at alle deltagere kan få sig en god sludder og nogle spændende snakke om deres fælles interesse.  

Herlighederne kommer til at foregå på Hotel Pier 5 på Rendsburggade 5 fra klokken 17-19 tirsdag den 21. november. Og det er ganske gratis at deltage.

Lyder det som den perfekte fyraftensaktivitet for dig? Så skynd dig at tilmelde dig lige her.

Del artikel

Andre læser også