ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad, rundvisning og fri bar: Kom til The Tall Ships Races med Klub Jammerbugt

Af Nathalia Hentze Nielsen

Selvom vi flokkes til Aalborg for at studere og arbejde, er vi vist mange nordjyder, der kan skrive under på, at der er intet sted som hjemme.

Er du flyttet hertil fra den smukke Jammerbugt Kommune og ønsker at bevare relationen til din hjemstavn, er der kommet et helt nyt initiativ, der vil hjælpe dig med netop det.

Klub Jammerbugt er en klub, der henvender sig eksklusivt til 18 til 35-årige, der er flyttet fra Jammerbugt Kommune.

Passer du perfekt ind i denne målgruppe, kan du først og fremmest glæde dig over, at det er gratis at være medlem, og dernæst over de mange fordele, du får.

Gennem klubben inviteres du nemlig til fede events, får informationer om job- og karrieremuligheder samt får mulighed for at skabe nye relationer og udvide dit netværk.

Et af de første events i rækken er fredag den 5. august til The Tall Ships Races, hvor du kan komme til rundvisning og spisning på skibet LOA med fri bar i to timer – helt gratis.

Her får du rig mulighed for at mærke stemningen på havnen, hvor nogle af verdens smukkeste sejlskibe ligger til havn, og du kan endda tage en valgfri ledsager med.

Mad, rundvisning og fri bar: Kom til The Tall Ships Races med Klub Jammerbugt
Skibet LOA.

Spændende jobmuligheder og fede events i Jammerbugt

Formålet med Klub Jammerbugt er at fastholde kontakten med dem, der flytter fra Jammerbugt Kommune for eksempelvis at studere i Aalborg eller i andre byer.

“Vi håber selvfølgelig, at de en dag flytter tilbage. Måske når de gerne vil tilbage til naturen, familien eller bare ønsker at få noget mere plads omkring sig.

Derfor vil vi også gerne gøre opmærksom på jobmulighederne i kommunen, da vi har mange spændende virksomheder, der søger kvalificeret arbejdskraft,” fortæller June Haugaard Mejlholm, der er bosætningskonsulent hos Jammerbugt Kommune.

Men det handler i lige så høj grad om at fortælle, at der sker mange fede kulturelle ting i kommunen; eksempelvis Vesterhavsrock, der er et af Jammerbugtens største musik arrangementer.

“Hvis man bliver medlem, kan man også være med til at udvikle klubben. Vi modtager meget gerne idéer til andre fordele og arrangementer,” siger June Haugaard Mejlholm.

Mad, rundvisning og fri bar: Kom til The Tall Ships Races med Klub Jammerbugt
Når du er medlem af Klub Jammerbugt, kan du invitere en ledsager med til events gratis.

Tag en ven med gratis

Lyder det som noget for dig, kan du nemt og hurtigt tilmelde dig Klub Jammerbugt her.

Det kræver ikke andet end dit NemID, og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Synes du klubben lyder fantastisk, men opfylder ikke vilkårene for at blive medlem, er der faktisk stadig en mulighed for at nyde godt af fordelene.

Hvis du kender en på 18-35 år, der tidligere har boet i Jammerbugt kommune, kan du prikke vedkommende på skulderen og gøre opmærksom på tilbuddet, da du dermed kan deltage i de forskellige events som ledsager.

Det er da ikke en helt dårlig aftale.

Læs meget mere om Klub Jammerbugt her.

Hvad: Gratis rundvisning, spisning og bar til The Tall Ships Races på skibet LOA, hvis du er medlem af Klub Jammerbugt
Hvor: Skibet LOA, Aalborg Havnefront
Hvornår: Fredag den 5. august, under The Tall Ships Races

Del artikel

Andre læser også