Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den perfekte optakt: Kom til storslået Formel 1-foredrag i Aalborg

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Musikkens Hus
Foto: Musikkens Hus

Interessen for Formel 1 er eksploderet de seneste år i slipstrømmen af den populære Netflix-serie Drive to Survive og ikke mindst Kevin Magnussens tilbagevenden i det eftertragtede Formel 1-felt.

Men kommer Magnussens Haas-racer med fornyet power? Vinder Verstappen nok en gang – eller er Mercedes og Lewis Hamilton klar til igen at køre med om mesterskabet?

Alt det og meget andet bliver diskuteret, når du er inviteret til den perfekte optakt til 2023-sæsonen.

Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023

Der kommer ikke til at lugte af brændt gummi til lyden af de lynhurtige racere – men til gengæld er der fuld gas på anekdoter og nørderi.

Det sker, når Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen med deres foredrag Tyvstart på Formen 1-sæsonen 2023 inviterer entusiastiske fans inden for i Musikkens Hus den 28. februar kl. 19.00.

Fighten mellem kørerne på banen, mudderkastningen mellem teamcheferne i medierne og ikke mindst de uendeligt mange fascinerende detaljer om racerne har fanget mange danskeres interesse.

Derfor vil Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen gerne gøre seerne endnu mere vidende.

“Vi dykker ned i de dramaer og detaljer, som, vi selv mener, er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender, og dem vil vi rigtig gerne dele med alle de danske Formel 1-fans.

Samtidig går vi i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så publikum er godt klædt på, når de sætter sig for at se sæsonen første grand prix fra Bahrain,” siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der i 2023 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson.

“Red Bull bliver udfordret meget mere”

Inden 2022-sæsonen kom der et nyt reglement i Formel 1. Det bliver justeret en smule til 2023-sæsonen, så alle teams får travlt med at designe en ny racer.

På afstand ligner de forskellige racere hinanden, men når man kommer tæt på dem, er der forskellige tanker bag konstruktionen af hver enkelt racer.

Netop det har John Nielsen og Jens Hansen har fokus på, når de besøger Musikkens Hus bare tre døgn før 2023-sæsonen skydes i gang med den første træning i Bahrain:

“Jeg er sikker på, at Red Bull bliver udfordret meget mere i 2023, end det var tilfældet i den forgangne sæson. Derfor glæder vi os til at fortælle om alle de små ting, som vi forventer bliver afgørende hen over de 24 løb i 2023.

Samtidig har vi fundet nogle historiske øjeblikke, som i vores øjne allerede peger frem mod den nye sæson. Kort sagt bliver det en aften i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger og nørderi,” siger Jens Hansen, der siden 2009 har kommenteret over 250 Formel 1-løb på TV3+.

De to Formel 1-kommentatorer lægger vægt på at berøre de emner, der optager publikum i salen. Derfor bliver der også lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Billetter koster 300 kroner, og studerende kan nøjes med at slippe 162,5 krone.

Vil man flotte sig ekstra, kan man for yderligere 300 kroner tilkøbe Meet-and-greet og VIP-servering.

Her kan man få en snak med John Nielsen og Jens Hansen og få stillet sulten med to sliders og en guldprisvindende DM-hotdog fra Restaurant Fauna og en øl eller sodavand til at skylle de kulinariske herligheder ned.

Læs mere og køb billet til foredraget her.

Del artikel

Andre læser også