Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gurli Gris, musik og Juniorbagedyst: Kom til hyggelige familie-events i Kildeparken

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

For mange børnefamilier er sommerferien lige om hjørnet, og det passer jo helt perfekt med, at Sommer i Kilden snart har premiere på deres hyggelige familiearrangementer som hele juli fylder Kildeparken med sjove oplevelser.

Den 2. juli kan børn og barnlige sjæle komme Jorden Rundt med Katrine Bille Band (Ramasjang), mens vi den 14. juli kan se frem til besøg fra en masse deltagere fra Den Store Juniorbagedyst. Det hele slutter med et brag, når der 28. juli er stort Gurli Gris Show.

Familiearrangementerne er en del af Sommer i Kilden, der er et samarbejde mellem Aalborg Karneval og Aalborg Kongres & Kultur Center, og de har lavet et program med alt lige fra EM i fodbold på storskærm, comedy, teater, musik, legeaktiviteter, og meget mere.

Familiearrangementer til en skarp pris

Kildeparken er i forvejen et yndet udflugtsmål for børnefamilier i den danske sommer, hvor forældre kan slikke lidt sol, mens de små leger i skyggen af de mange store træer.

Derudover er De Syngende Træer altid et sikkert hit – og når de små børnefingre trykker på de mange knapper, så dannes der et herligt medley af musik fra de mange store stjerner, der har besøgt AKKC.

Men denne sommer får underholdningsværdien altså lidt et nøk op uden at pengepungen for alvor bliver presset.

Fælles for familiearrangementerne er nemlig, at prisen er særdeles fordelagtig, hvor priserne varierer fra 85 til 125 kr.

Masser af sjov med Katrine Bille

Den 2. juli fra kl. 11.00 er det Katrine Bille, der underholder til Sommer i Kilden.

Hun er kendt og elsket af alle børn, som vært på programmer som ”Lille Nørd”, ”Luk op, luk i” og ”Sommer i Ramasjang”.

Katrine har desuden udgivet 5 albums med skøn musik til børn og barnlige sjæle.

Den seneste udgivelse fra Katrine Bille er albummet “Jorden rundt med Katrine”, fyldt med skønne sange fra hele verden, inspireret af Katrines egen jordomrejse.

Til albummet hører en bog af samme navn, udgivet hos Gyldendal i april 2021.

Med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør, går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre. Når Katrine Bille optræder, er det med indlevelse, glimt i øjet og stor entusiasme.

Børnene bliver inddraget, danser med og fortæller om deres egne oplevelser med venner, kærester, dyr og drillerier. Med sig LIVE har Katrine to professionelle musikere, der udover at levere sublim musik, også involveres i sjov og spas på scenen.

Sangene, der bliver sunget og spillet, er fra de populære Ramasjang-programmer og fra Katrines egne soloalbums.

Glæd jer til en super musikalsk, sjov og lærerig oplevelse for hele familien, når Katrine Bille og hendes band spiller koncert.

En billet koster 100 kr., og du finder info lige her.

Gurli Gris, musik og Juniorbagedyst: Kom til hyggelige familie-events i Kildeparken

Med de unge bageeksperter Karl, Emma, Malou og Liva

Den 14. juli kl. 19.00 får Kildeparken fint besøg af de populære deltagere fra Juniorbagedysten.

Tæt ved én million danskere fulgte med hver lørdag, da der blev sendt Den Store Junior Bagedyst.

I dette live talkshow udviklet specielt til det siddende publikum, kommer vi tættere på de unge finalister og bagved glacen og fondanten.

Vært for showet er ingen ringere end Micki Cheng, som selv startede sin karriere som hele Danmarks bageentutiast i Den Store Bagedyst i 2015. Hvor tit bager du derhjemme? Hvad er din yndlingskage? Har du et godt råd til andre, som også vil være gode til at bage?

Dét og meget mere får publikum svar på, når Micki inviterer minimum 3 af de 4 finalister til en sjov og spændende snak om deres fælles passion; bagning.

Publikum får mulighed for at stille spørgsmål til deltagerne i en Q&A. Og der vil være en præmie til showets største bageekspert blandt publikum.

Efter showet stiller alle medvirkende op til billeder med de publikummer, som måtte have lyst til det – med afstand naturligvis.

Prisen er 125. kr. pr. billet, og du finder info her.

Gurli Gris, musik og Juniorbagedyst: Kom til hyggelige familie-events i Kildeparken

Gurli Gris Show

Gurli Gris behøver nærmest ingen introduktion – hverken blandt børn eller voksne.

Den højt elskede TV-gris kommer og besøger Sommer i Kilden, og der er lagt op til et brag af et show den 28. juli.

Når Gurli Gris og co. har besøgt steder som Aalborg Storcenter har der altid været sort af mennesker, så her har du en mulighed for at komme helt tæt på uden at, der er fuldstændig proppet.

Kom og oplev Gurli Gris som bringer underholdning i form af børnesange, musik og sjove indslag.

gurligris

Der er både show klokken 10.00 og kl. 12.00.

Prisen er 85. kr. pr. billet, og du finder info her.

BEMÆRK: Du skal medbringe tæpper og/eller stole, da det ikke er tilladt at stå til arrangementerne. Husk, at du skal vise gyldigt coronapas i indgangen. Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer på pladsen.

Del artikel

Andre læser også