ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge på ferien: Kom til gratis rejsefestival i Aalborg Lufthavn

Af Aske Bisgaard Pedersen

Regn, blæst og gråvejr. Det kan meget godt beskrive det danske vejr lige nu.

Og julelys er der ikke længere så mange af til at sprede lidt glæde i de mørke decemberdage.

Derfor er der nok mange, der drømmer sig sydpå i jagten på sol og sommer, aktive ferier eller spektakulære oplevelser.

Hvis det er tilfældet, så er det med at sætte kryds i kalenderen!

Konkurrencer og fantastiske priser på rejser

Alle er nemlig inviteret til en oplevelsesrig dag i Aalborg Lufthavn søndag d. 29. januar kl. 10.00-17.00.

Det bliver en oplevelsesrig dag fyldt med rejser til fordelagtige priser, rejseinspiration, vejledning, konkurrencer, aktiviteter og meget meget mere.

På dagen vil lufthavnen være fyldt med rejsebureauer og flyselskaber, der vil være mere end klar til at rådgive, vejlede og sælge rejser til dig – og der er garanti for fantastiske priser.

Du kan frit gå fra stand til stand og få en ganske uforpligtende snak med de forskellige selskaber og høre, hvad de kan tilbyde.

Uanset om du drømmer om daseferie ved poolen, en ferie, der får pulsen op, storbyferier eller storslåede oplevelser, så er der rig mulighed for at finde det til Aalborg Rejsefestival.

Til rejsefestivalen vil der også være sjove indslag i løbet af dagen og ikke mindst vilde konkurrencer med enestående præmier. 

Billig mad og smagsprøver på lækre øl

Hvis munden er ved at løbe i vand over at tænke på Napolis lækre pizzaer eller storslåede tapasanretninger i Barcelona, så er der mulighed for at hapse billige pølser fra pølsevognen samt smørrebrød og burgere til gode priser fra Gastro Pubben.

Der vil naturligvis også være øl til de store og sodavand til de små – og store, hvis de er mere til det. Royal Unibrew vil desuden servere smagsprøver på et udvalg af lækre øl.

Til Aalborg Rejsefestival har du mulighed for at deltage i op til 27 gratis rejseforedrag, hvor du kan høre om forskellige destinationer fra forskellige udbydere.

Se en plan over alle foredrag her.

Handel DutyFree og spar mindst 20% på alt

Udover ølsmagning og konkurrencer er der også mulighed for at handle DutyFree – og du behøver slet ikke købe en billet og flyve udenlands for at sikre dig lækre rabatter.

For at forkæle deltagerne til Aalborg Rejsefestival har Aalborg Lufthavn valgt at åbne en bod, hvor det er muligt at handle fra et nøje udvalgt sortiment fra DutyFree – og her sparer du minimum 20% på alle produkterne.

Hvis det ikke skulle være nok, så kan du også få en helt særlig oplevelse.

For har du nogensinde set et privatfly indefra? Nu har du i hvert fald chancen. North Flying ankommer til Aalborg Rejsefestival fra luften i et af deres privatfly.

De åbner helt eksklusivt dørene op for dig, hvor du blandt andet kan komme ind og se et rigtigt cockpit, sidde i de behagelige stole og lære meget mere om privatfly-banchen.

Læs mere og deltag i begivenheden på Facebook her.

Del artikel