Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få alle de gode råd: Kom til gratis Køberrådgivningsaften

Af Annoncør
Foto: EDC Danebo Køberrådgivning
Foto: EDC Danebo Køberrådgivning

EDC Danebo Køberrådgivning og Sparekassen Danmark inviterer til gratis køberrådgivningsaften.

Boligkøb er en af de største beslutninger, vi skal foretage os her i livet, og der er rigtig mange ting, man skal overveje og tage stilling til.

Boligmarkedet er i konstant udvikling, og det kan være svært at vide om prisen på boligen er rigtig, om der er forhold i tilstandsrapporten, man skal være opmærksom på… og hvad med renten, energiforbruget og ejerskifteforsikring?

Det kan være en jungle uden en køberrådgiver ved sin side.

Alle er velkomne – helt gratis

Det er EDC Danebo Køberrådgivning og Sparekassen Danmark, City Syd, der torsdag den 26. januar kl. 17.30 – 19.00 inviterer til en helt særlig – og gratis – Køberrådgivningsaften i Sparekassen Danmarks lokaler på Hobrovej 448 B, 9200 Aalborg SV.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 24. januar, og alle er velkomne, uanset hvor de har bank i dag.

Skal du købe bolig i 2023 og synes du boligmarkedet er en jungle? Vil du gerne have samme rådgivning og sparring som i programmet 3x beliggenhed?

Så skal du tilmelde dig dette arrangement helt gratis lige her eller på tlf. 9631 5000.

Der vil blive serveret en lille let anretning med lækre sandwiches, øl, vin, vand, kaffe og kage. Kommende købere vil blive klædt på af køberrådgiverne og ejendomsmæglerne Nina Strange og Bo Ravn fra EDC Danebo Køberrådgivning.

For boligmarkedet er til tider en forvirrende størrelse og kan være svært at agere i, og ingen ønsker at købe katten i sækken.

Sparekassen Danmark vil fortælle om renteudviklingen, og hvad man som køber skal være opmærksom på ved finansiering af bolig.

Arrangementet foregår lige midt i ulvetimen for mange småbørnsforældre – men det er der også tænkt på. Børn er nemlig mere end velkomne, og der sørges både for børnepasning med underholdning og spændende goodiebags.

EDC Danebo Køberrådgivning er en kæmpe succes, hvor det kompetente team allerede har rådgivet i 145 bolighandler i 2022.

Nu har du også muligheden for at deltage og få gratis rådgivning samt en unik mulighed for at blive klogere på, hvad de kan tilbyde dig i købsprocessen.

Stigende interesse for køberrådgivning

Køberrådgivningskonceptet er blevet meget populært de seneste år, og man kan godt forstå hvorfor.

Mange danskere har set det populære TV-program 3x beliggenhed, som består i at hjælpe rådvilde købere med at finde deres drømmehjem.

Hos EDC Danebo Køberrådgivning får du det samme, men du får faktisk meget mere end det, du ser i TV.

Her hjælper EDC Danebo Køberrådgivning nemlig kunden med at finde den rigtige bolig, købsanalyse af ejendommen, gennemgang af rapporter, prisforhandling med sælgers mægler – som altid har de gode “salgsreplikker” klar.

Få en køberrådgiver, der sørger for ALT

Med din personlige køberrådgiver fra EDC Danebo Køberrådgivning kan du få hjælp til ALT i købsprocessen. Du sparer endda udgifterne til en advokat. EDC Danebo Køberrådgivning står nemlig også for den juridiske gennemgang i hele købsprocessen.

De tager sig af alt i bolighandlen i forhold til analyse af ejendommen, prisforhandling, den juridiske gennemgang og meget mere:

”Vores mursten danner rammerne for vores hjem, hvor vi skal leve, og hvor vores børn skal vokse op.

Derfor elsker jeg at hjælpe mine kunder med at finde og købe det helt rigtige hjem for dem,” fortæller Nina Strange, som er specialuddannet køberrådgiver og ejendomsmægler ved Dansk Ejendomsmæglerforening.

”Vi har været i gang siden oktober 2021, og til dato har vi i alt haft over 145 køberrådgivningssager gennem vores hænder.

Det er en forrygende start, og det er virkelig fantastisk at vi allerede har hjulpet så mange købere med at købe deres nye hjem” fortæller Nina og fortsætter:

“Hos EDC Danebo Køberrådgivning vil vi gerne hjælpe vores kunder så tidligt i forløbet – allerede før, kunden begynder at tage på fremvisning.”

På den måde kan man som køber blive klædt bedst muligt på, når man skal møde sælgers mægler, der er ansat af sælger og som udelukkende varetager dennes interesser.

Desuden får man som køber mulighed for at på kyndig rådgivning ud fra ens behov og finde sit drømmehjem.

“Vi laver en analyse af boligen, inden vi kommer med bud, og sørger for at lægge den helt rigtige strategi for købet og prisforhandlingen sammen med vores kunder.

Vi er i et boligmarked, som er en smule udfordret med faldende priser, og derfor er det endnu vigtigere end før at få grundig vejledning om sit boligkøb,” forklarer Nina og understreger vigtigheden:

“Herudover står vi for den juridiske gennemgang af dokumenterne i resten af købsprocessen frem til, at man står med nøglerne i hånden.”

Få alle de gode råd: Kom til gratis Køberrådgivningsaften
Per, Bo og Nina fra EDC Danebo Køberrådgivning

At hyre en køberrådgiver kan altså være en god måde at sikre, at man ikke ender med at købe katten i sækken og samtidig sikre tryghed i købsprocessen.

Du får en skarp prisforhandler, der kender alle ejendomsmæglernes salgsargumenter for at få solgt deres boliger. Naturligvis er der også hjælp til alle de juridiske dokumenter i en bolighandel, som kan være uoverskueligt for en køber.

Med en køberrådgiver ved din side får du altså hjælp lige fra, boligjagten begynder til, at du har nøglerne til dit nye hjem.

Hvad er køberrådgivning – og hvorfor skal man ikke bruge en advokat?

Der er sikkert mange som ved, hvad en ejendomsmægler og advokat er, men hvad pokker er en køberrådgiver?

En ejendomsmægler, som man møder på fremvisning, er ansat af sælger og kan juridisk kun varetage sælgers interesse. En køberrådgiver er med omvendt fortegn.

Det betyder, at din køberrådgiver vil stå på din side i forhandlingen og i hele købsprocessen. Det betyder for dig, at du ikke står alene mod sælgers mægler som er professionel.

”Når vi hjælper dig som køberrådgiver fra begyndelsen af boligjagten, står du meget stærkere i forhandlingen, og du har et meget bedre grundlag for at gøre dig en god og tryg handel.

Hvis du ikke har en køberrådgiver på din side, står du med andre ord alene mod sælgers ejendomsmægler,” fortæller Nina og uddyber:

“Med dette mener jeg, at sælger er repræsenteret af en uddannet ejendomsmægler, som selvfølgelig skal gøre sit arbejde – nemlig at varetage sælgers interesse. Det er der intet forkert i.

Men det betyder, at du som almindelig forbruger – og køber – står alene mod en professionel. Hvis vi kigger over i sportens verden, ville det svare til, at et Serie 4-hold spiller mod Barcelona. Det, synes vi hos EDC Danebo Køberrådgivning, er på tide at gøre lidt op med.”

Med en køberrådgiver får du hjælp fra starten af boligjagten med alt fra analyse af boligen, prisforhandlingen og hele den juridiske gennemgang, hvor man ved en advokat kun får hjælp til at kigge dokumenterne igennem.

Tilbyder landsdækkende køberrådgivning

Ifølge Nina vil køberrådgivning uden tvivl blive i fremtidens boligmarked i Danmark.

“Der er mange steder i verden, hvor man har brugt køberrådgivinng i mange år, og nu er vi i Danmark endelig hoppet med på bølgen”, fortæller hun.

Dansk Ejendomsmæglerforening har netop lavet en undersøgelse, der viser, at køber ved hver fjerde bolighandel har ansat egen køberrådgiver.

“Vi har allerede hjulpet købere med deres boligkøb rundt omkring i hele Danmark. Det er lige fra Skagen til Hjørring, Frederikshavn, Aalborg, Århus, Esbjerg, Odense og København.

Vi vil med tiden ansætte flere køberrådgivere, så vi kan hjælpe endnu flere danskere trygt gennem deres boligkøb,” afslutter Nina.

Hvis du går med tanker om at købe bolig må du ikke gå glip af dette event.

Hvad: Gratis køberrådgivning ved EDC Danebo Køberrådgivning og Sparekassen Danmark
Hvor: Hobrovej 448B
Hvornår: Torsdag d. 26. januar kl. 17.30 – 19.00

Tilmeld arrangementet her eller på telefon 9631 5000.

Hvis du gerne vil høre mere om køberrådgivning, kan du ringe direkte til Bo Ravn på tlf. 6161 7456 eller sende en e-mail til BR@edc.dk.

Del artikel

Andre læser også