Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis glühwein og æbleskiver: Kom til et helt specielt arrangement på Stigsborg

Af Michael Qureshi

På søndag den 21. november får byen anledning til at opleve Aalborgs nye bydel Stigsborg på nærmeste hold.

Havnebryggen Stigsborg tager nemlig forskud på julens komme og inviterer til glühwein og æbleskiver samt toner fra den anerkendte jazzmusiker Kenneth Dahl Knudsen.

Arrangementet finder sted i det nyopførte og unikt indrettede Kanthusene, der hører til boligejendommen Havnebryggen beliggende helt ud til Limfjorden.

Dekorative, flaskegrønne tapeter, Chesterfield-møbler og en gennemført avantgarde stil tilsat kæmpestore vinduespartier, der sikrer unikt både lysindfald og udsyn til fjorden, danner rammerne om en hyggelig begivenhed i Aalborgs nye bydel, Stigsborg, på søndag den 21. november fra kl. 13 til 15.

Gratis glühwein og æbleskiver: Kom til et helt specielt arrangement på Stigsborg

Gratis glühwein og æbleskiver: Kom til et helt specielt arrangement på Stigsborg

Hyggelige loungeområder og fælleskøkken

Begivenheden, der byder på både musik og lidt godt til ganen i form af æbleskiver og glühwein, finder sted på Stigsborg Brygge 151 i Nørresundby i det nyopførte Kanthusene, der udgøres af hyggelige loungeområder, fælles køkken og spiseområder henvendt til de kommende beboere i boligejendommen Havnebryggen, som står klar til indflytning til efteråret 2022.

Deltagerne i søndagens arrangementet vil hurtigt opdage, at der er tale om nogle helt særlige faciliteter, der i sin indretning adskiller sig markant fra den nordiske stil, som mange danske hjem ellers er præget af.

Rummene er nemlig unikt indrettet af den kreative indretningsarkitekt Rie Floor Johannsen fra firmaet Rie Floor.

“Vi er efterhånden kommet godt i gang med udviklingen af Stigsborg og vil i den forbindelse gerne udnytte, at Kanthusenes helt ekstraordinære rammer nu står klar.

Derfor inviterer vi alle interesserede til en hyggelig dag på Stigsborg, hvor man udover Kanthusenes unikke stemning kan opleve fremskridtene på Stigsborg fra nærmeste hold,” siger projektudvikler Kia Bloch fra Havnebryggen Stigsborg.

Gratis glühwein og æbleskiver: Kom til et helt specielt arrangement på Stigsborg

Gratis glühwein og æbleskiver: Kom til et helt specielt arrangement på Stigsborg

Jazztoner og prøveboliger

Arrangementets musiske indslag finder sted i Kanthusenes loungeområde, hvor den anerkendte jazzmusiker Kenneth Dahl Knudsen inviterer deltagerne ind i sit musikalske univers.

Kenneth Dahl Knudsen er bosiddende i Aalborg og har været bandleder for en række jazzorkestre, herunder The Kenneth Dahl Knudsen Orchestra, Skagerak Ensemblet og verdensmusikorkesteret Pachamama.

Foruden musik og julehygge vil der også være mulighed for at se et par prøveboliger fra Havnebryggen.

Havnebryggen tæller i alt 91 ejerboliger i størrelserne 55 til 155 kvadratmeter, der alle gik i salg tidligere på efteråret.

“Boligerne henvender sig til en blandet beboergruppe lige fra seniorer og enlige til børnefamilier og yngre par, og vi har fra start mærket stor interesse for dem.

En tredjedel af boligerne er solgt på bare tre måneder, og med knap et år til indflytning tegner det rigtig positivt,” forklarer Kia Bloch.

De 91 boliger er beliggende lige ned til Limfjorden med udsigt over Aalborg.

Hvad: Gratis glühwein og æbleskiver samt jazzkoncert
Hvor: Stigsborg Brygge 151
Hvornår: Søndag d. 21. november kl. 13-15