Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anekdoter og nørderi: Kom til eksklusivt Formel 1-foredrag i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Den netop overståede Formel 1-sæson bød på en af de vildeste afslutninger nogensinde, da Max Verstappen vandt mesterskabet – ikke bare i det sidste løb – men på den allersidste omgang.

Næste sæson er lige på trapperne, og nu kan nu komme med til den ultimative opvarming lige her i Aalborg.

Den står nemlig på fascinerende anekdoter og nørdede detaljer, når Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen den 13. marts besøger Musikkens Hus, og blænder op for foredraget Formel 1 optakt 2022 – en eftermiddag i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger og nørderi.

Anekdoter og nørderi: Kom til eksklusivt Formel 1-foredrag i Aalborg
Pressefoto

Nye regler i den næste sæson

Flere danskere kaster i de her år deres kærlighed på Formel 1 og motorsporten i al almindelighed. Til 2022-sæsonen kommer der et helt nyt reglement i Formel 1, så racerne kommer til at se helt anderledes ud.

Hvad kommer det til at betyde for racernes udseende, og hvordan bliver styrkeforholdet mellem de forskellige teams? Det sætter Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen fokus på, når de gæster Musikkens Hus som optakt til 2022-sæsonen.

“Det bliver vildt spændende, for det er de største ændringer i Formel 1 i mere end et årti. Det er et helt nyt koncept, så racerne kommer til at se markant anderledes ud, og det vil være en ny verden for Verstappen, Hamilton og de andre stjerner at køre dem, når vi sammenligner med de racere vi har set de seneste år. Så jeg tror, det bliver en fantastisk sæson,” siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der har kommenteret Formel 1 siden 2010.

Film, billeder og skitser undervejs

Ved hjælp af film, billeder og skitser dykker John Nielsen og Jens Hansen i foredraget ned i de nye regler til 2022-sæsonen. Samtidig drager de paralleller til de historiske Formel 1-racere, som har inspireret til det nye reglement.

“Vi vil bestræbe os på at forklare konceptet bag de nye racere på en både fascinerende, pædagogisk og nørdet måde, så alle – uanset hvor meget de på forhånd ved om Formel 1 – forhåbentlig er både klogere og endnu mere betagede af Formel 1, når de går hjem,” siger Jens Hansen, som i 2022 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson.

De to Formel 1-kommentatorer lægger under foredraget vægt på at berøre de emner, som optager publikum i salen, så undervejs bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål. Ud over Formel 1 vendes også den amerikanske IndyCar-serie, hvor danske Christian Lundgaard debuterer i 2022, samt toppen af de internationale sportsvognsklasser, hvor Kevin Magnussen og Mikkel Jensen i 2022 kører Le Mans for Peugeot.

Billetinfo finder du her.

Del artikel

Andre læser også