Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så skal der fejes: Kom til curling-kursus i Gigantium

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Curling Club
Foto: Aalborg Curling Club

Når vinter-OL til næste år løber af stablen i Kinas hovedstad Beijing, så er en af de populære sportsgrene – her i Danmark i hver fald – curling. Og nu kan du selv prøve curling og lære spillet helt fra bunden – så du ved, hvordan man fejer bedst og kaster sten længst.

Onsdag 8. september starter nemlig et helt særligt curling-kursus i Gigantium. Det er Aalborg Curling Klub, der står bag, og kurset varer otte onsdage. Tilmeld dig her.

Det meddeler de i en pressemeddelelse.

Kompetente trænere står klar

Du bliver undervist af dygtige trænere efter et særligt kick-off-program, som er udviklet for nybegyndere af Dansk Idrætsforbund og Dansk Curling Forbund.

Træningen er bygget op omkring sjove øvelser i at skyde sten af sted på curlingbanen – eller ”sætte”, som det hedder på curlingsprog – fejning, taktik, holdsamarbejde og alle de andre elementer, som curlingspillet indeholder.

Og der bliver selvfølgelig også rig lejlighed til at spille kampe mod hinanden.

Så skal der fejes: Kom til curling-kursus i Gigantium
Hvis du altid har drømt om at prøve curling, så er Aalborg Curling Klubs kursus i Gigantium helt sikkert noget for dig. Foto: Aalborg Curling Klub

Kurset varet otte onsdage, og Aalborg Curling Klub stiller alt udstyr gratis til rådighed, så du spiller i rigtige curlingsko, som også de professionelle spillere bruger, og fejekostene er heller ikke helt de samme, som dem, der står i kosteskabet derhjemme.

Du kan både tilmelde dig sammen med dine venner eller helt alene – der er altid plads på et curlinghold til en mere, lover Aalborg Curling Klub.

Det koster 500 kr. at deltage, og efter curling-kurset er du godt klædt på til at fortsætte med at spille curling. Gennemfører du kurset, er du gratis med i Aalborg Curling klub resten af sæsonen, som varer indtil april næste år, og du har dermed mulighed for at deltage i forskellige turneringer med hold fra andre klubber.

Tilmeld dig senest 6. september her.

Praktisk info

Kom i løstsiddende eller fleksible bukser, der giver mulighed for at bevæge benene frit. Fingerhandsker og skiundertrøje kan også anbefales. Der er kun ca. seks grader i hallen, men vi skal jo samtidig bevæge os en del.

Aalborg Curling Klub stiller curlingsko, koste og sten til rådighed.

Hvad: Curling-kursus
Hvor: Aalborg Curling Klub, Gigantium, Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst
Hvornår: 8. september – 27. oktober kl. 20.00-22.00 (otte onsdage)

Del artikel

Andre læser også