Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Gigantiumkvarteret

Af Redaktionen

Er du på udkig efter en moderne bolig i Aalborg?

Gigantiumkvarteret åbner dørene til 272 nye lejeboliger og byder på en bred vifte af attraktive boligmuligheder for både familier, par og singler.

Udlejningen starter lørdag d. 15. juni, når Lejeboligmægleren inviterer til åbent hus fra kl. 11 til 13.

Udover muligheden for at se boligerne helt tæt på, kan du også få en gratis pølse og sodavand ved pølsevognen, som vil være tilgængelig under hele arrangementet.

Om boligerne i Gigantiumkvarteret

Med i alt 272 boliger tilbyder Gigantiumkvarteret en bred vifte af boliger, herunder 2-, 3- og 4-værelses lejligheder samt rækkehuse i ét og to plan.

Uanset boligtype er der lagt vægt på moderne indretning og funktionalitet, hvilket gør Gigantiumkvarteret til et ideelt hjem for enhver.

Boligerne varierer i størrelse fra 68 til 123 kvm, hvilket gør det nemt at finde en bolig, der passer til netop dine behov.

Nye lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Gigantiumkvarteret

Alle boliger er udstyret med en komplet pakke af moderne hvidevarer, herunder vaskesøjle på badeværelset, køleskab, fryser, ovn, komfur og opvaskemaskine, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag.

Der er én gratis parkeringsplads pr. bolig og der er endda ladestandere til elbiler, hvilket gør det nemt og bekvemt for beboerne.

Du har mulighed for at tage din firbenede ven med. Det er nemlig muligt at få tilladelse til husdyr i boligerne, dog op til 10 kg.

Nye lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Gigantiumkvarteret

Kort om Gigantiumkvarteret

 • 2-, 3- og 4-værelses boliger
 • Rækkehuse i ét og to plan
 • Moderne lejligheder
 • Fuld hvidevarepakke
 • Altan eller terrasse
 • Mulighed for godkendelse til husdyr (maks 10 kg)
 • Én gratis parkeringsplads pr. bolig
 • Ladestandere til elbiler
 • Størrelser fra 68 til 123 kvm
 • Husleje fra 6.995 kr.
 • Indflytning fra 1. november
Nye lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Gigantiumkvarteret

Ideel placering for familier og par, der ønsker at bo tæt på både byliv og natur

Bor du i Gigantiumkvarteret, har du let adgang til Aalborg Universitet, UCN, Gigantium, det nye Aalborg Universitetshospital samt indkøbsmuligheder.

Dertil er det nemt at komme på motorvejen i både nord- og sydgående retning, hvilket gør pendlingen til og fra arbejde enkel og bekvem.

Gigantiumkvarteret er bygget med tanke på at tilbyde en moderne og bekvem livsstil i et attraktivt miljø. Med et bredt udvalg af boliger, moderne faciliteter og fokus kvalitet, er det et ideelt sted at kalde hjem.

Fællesarealerne inkluderer smukke grønne områder, legepladser, aktivitetsområder, en bål- og shelterplads samt hyggelige stisystemer og søer, der alle skaber et indbydende og afslappende miljø for alle beboere.

Området vil snart kunne tilbyde en ny cykelsti, der forbinder Gigantiumkvarteret med både Gug og midtbyen, hvilket gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt på cykel.

Med blot 20 minutters cykeltur til centrum giver Gigantiumkvarteret en perfekt balance mellem byliv og mere fredelige omgivelser.

Gigantium er din nye nabo, hvor du kan benytte dig af fitnessfaciliteter, svømmehal og wellness-tilbud. Dertil er plusbus-stationen ved Gigantium, hvilket gør offentlig transport nem og bekvem.

Nye lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Gigantiumkvarteret

Kom til åbent hus og oplev de moderne boliger i Gigantiumkvarteret

Du kan eventuelt orientere dig om de ledige boliger inden åbent hus her.

Det vil være muligt at takke ja til boligerne til åbent hus – så hvis du har et ønske om en bestemt bolig eller type, anbefaler vi, at du er forberedt inden åbent hus.

Hvad: Åbent hus
Hvornår: Lørdag d. 15. juni kl. 11 til 13
Hvor: Otto Sterns Have 2, 9220 Aalborg

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller boligerne i Gigantiumkvarteret, så kontakt endelig Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller på info@lejeboligmaegleren.dk.

Læs mere og se flere billeder om Gigantiumkvarteret her.

Del artikel

Andre læser også