Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom til åbent hus i Fjordpynten: Nyopførte 3- og 4-værelses lejeboliger i Nørresundby

Af Redaktionen

Det nye område på solsiden af Limfjorden har fået en yderst varm velkomst. Stigsborg udgør om få år en helt ny, innovativ bydel i Nørresundby.

Der kommer blandt andet til at være førerløs færgeforbindelse mellem Aalborg og Nørresundby samt en bypark, der er større end Kongens Have i København.

I 2025 forventes det nye Børne- og Ungeunivers at stå færdigt. Børne- og Ungeuniverset kommer til at rumme både vuggestue, børnehave og folkeskole i en moderne sammenhæng, således der skabes trygge overgange for børnefamilierne.

Det er naturligvis også muligt at bo på Stigsborg, så du dagligt – og indenfor gåafstand – kan få glæde af de mange muligheder, området byder på. Stigsborg byder nemlig på flere nyopførte lejeboligbyggerier. Et af disse nye, populære byggerier er Fjordpynten, der ligger med udsigt til både parken og Limfjorden.

Kom til åbent hus i Fjordpynten: Nyopførte 3- og 4-værelses lejeboliger i Nørresundby
Billede fra den etablerede 4-værelses prøvebolig

Fjordpynten: Nyopførte lejeboliger til enhver

I alle lejligheder i Fjordpynten er der – uanset størrelsen – lagt vægt på kvalitet. Glæd dig til at lave mad i et lækkert grebsfrit HTH-køkken med Corian-bordplade, og nyd den fulde hvidevarepakke fra AEG med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

De flotte egetræsgulve i fuldstavsparket understreger lejlighedernes lyse, nordiske look og danner ramme om et tidløst hjem, hvor du har mulighed for at sætte dit helt eget præg.

I de største af lejlighederne har køkkenet fået en ekstra opgradering. Her er blandt andet kogeø og Quooker, mens de seks allerstørste desuden tilbyder et ekstra badeværelse.

Kom til åbent hus i Fjordpynten: Nyopførte 3- og 4-værelses lejeboliger i Nørresundby

Fjordpynten har – ligesom området – fået en enormt positiv velkomst. Fjordpynten består af i alt 123 lejeboliger, hvoraf størstedelen allerede er udlejet. Faktisk er 95 af boligerne udlejet.

De ledige lejeboliger henvender sig både til parret og den lille familie, der ønsker at bo i trygge omgivelser – men stadig tæt på det hele.

Kom til åbent hus i Fjordpynten: Nyopførte 3- og 4-værelses lejeboliger i Nørresundby

For det ældre ægtepar, der netop har solgt hus og nu drømmer om ekstraordinær udsigt over vand og by, kunne en penthouselejlighed med egen tagterrasse måske være sagen.

Se de ledige lejeboliger her.

Hvorfor bo til leje i Fjordpynten?

  • Placering i Nørresundbys nye bydel, Stigsborg
  • Penthouselejligheder med opgraderet køkken
  • 2 fælles tagterrasser med orangeri
  • Kvalitetslejligheder til enhver
  • Du får terrasse eller altan
  • Mulighed for at leje en p-plads
  • Fuld hvidevarepakke fra AEG
  • Ekstra bredde på altaner
  • Køkken fra HTH
  • 5 elevatorer

Du skal ikke vente for længe, hvis du har haft kig på de nye lejeboliger i Fjordpynten – størstedelen af lejlighederne er som sagt allerede udlejet.

Der er lige nu ledige 3- og 4-værelses lejeboliger til en husleje fra 6.995 kr.

Oplev lejeboligerne på egen hånd til åbent hus

Har du endnu ikke set de nyopførte lejeboliger i Fjordpynten? Så har du al mulighed for det nu.

På lørdag d. 18. februar fra kl. 12 til 14 inviteres du nemlig indenfor til åbent hus i Fjordpynten. Her vil det være muligt at se lige netop den lejlighed, du har haft kig på.

Du kan med fordel orientere dig på de ledige lejeboliger inden åbent hus her.

Hvad: Åbent hus

Hvornår: Lørdag d. 18. februar fra kl. 12 til 14
Hvor: Stigsborg Parkvej 138, sal 2. lejl. 2, 9400 Nørresundby

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til lejeboligerne eller åbent hus på lørdag, så er du velkommen til at kontakte Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller på info@lejeboligmaegleren.dk

Del artikel

Andre læser også