Kom på cykeltur med hele familien

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

I dag er det blevet meget moderne med el-cykler. Det kan hjælpe en på vej på cykelstierne og give en en hjælpende hånd til at komme op af bakkerne eller til at komme hurtigere fra a til b. Derfor er der også rigtig mange, der vælger at investere i en elcykel. En elcykel kan i mange tilfælde erstatte en bil, da det oftest vil være hurtigere blot at tage elcyklen. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det er til distancer, som er indenfor rækkevidde. Bor du i byen og særligt i storbyer, vil det oftest gå meget hurtigere med en elcykel, da man dermed ikke skal ende i de lange køer i sin bil. Man kan få elcykler i mange forskellige afskygninger, og i dag kan man blandt andet også få en ladcykel på el, hvormed der er mange forskellige muligheder.

Et praktisk køretøj

Mange investerer i en elladcykel, da det er et meget praktisk køretøj. Det kan være rigtig tungt at køre på en ladcykel, særligt hvis man har stort læs på ladet, men med hjælp fra el bliver det hurtigt til en leg. En elladcykel er et populært valg hos børnefamilierne, hvor man skal fragte børn til og fra institutioner. Det kan være en stor tryghed at gøre dette i en ladcykel, da børnene dermed ikke selv skal cykle på trafikerede veje, men du kan derimod have dem i ladet og sørge for, at de kommer trygt frem. Man kan samtidig have plads til både tasker og indkøb, hvis man gerne vil have ordnet dette i samme ombæring. Noget som elladcyklen muliggør og gør til en nem bedrift. En fordel ved at transportere sine børn i en ladcykel er ligeledes, at du har børnene placeret foran dig. Dette til forskel fra eksempelvis barnestole, som oftest er placeres bag på cyklen. Derudover er der mulighed for at transportere børnene på cyklen, til de er langt større, end hvad der er muligt med en barnestol. Du kan dermed både have børnene placeret foran dig og samtidig cykle børn til og fra institutioner til, at de er store nok til selv at cykle. Det kan være særligt relevant for folk, som bor i storbyer, hvor man måske er usikker på at lade børnene cykle selv. I morgentrafik og eftermiddagens mylder, kan det være rart, at man selv kan sørge for, at børnene transporteres sikkert frem og tilbage.

Erstat bilen med en elladcykel

En ladcykel kan på mange områder give dig de samme muligheder, som man har med en bil. En bil er et populært valg, da den kan fragte hele familien fra a til b – men hvis du kan det samme på en eleladcykel, kan det måske være en alternativ løsning til en bil nummer to. Det er samtidig den langt bedre for miljøet at køre på en elladcykel. Der er derfor god grund til at investere i en elladcykel, hvis denne kan klare de samme ting, som du bruger bilen til i byen. Udover, at elladcyklen ligesom en bil giver mulighed for at fragte både varer og familien, bør det altså også nævnes, at ladcyklen kan give et stort økonomisk råderum. Hvis man i mange tilfælde har en bil nummer to for at kunne handle samt hente og bringe børn, kan det give store besparelser at erstatte bilen med en elladcykel. Samtidig er der mange andre fordele at fremhæve.

En stor fordel ved at vælge en elladcykel frem for at tage bilen er, at du samtidig med du får klaret de praktiske gøremål også får god motion. Mange elladcykler er udstyret med en centermotor, som hjælper dig på vej. Dette finder du eksempelvis ved disse elladcykler fra Dreambikes.

Tag på elladcykel tur i det fri

Udover dagligdagsbrug giver ladcyklen også muligheder for at tage på ture som familie. Mange børn synes, at det er hyggeligt at sidde på ladet. Det er samtidig mulige at få en beslag til ladet, så børnene kan sidde i tørvejr. Dermed er det kun dig, som chauffør, der ligesom på en almindelig cykel vil blive udsat for vind og vejr. Du kan ved Dreambikes se de forskellige muligheder for elladcykler, og dermed vælge den løsning der passer bedst til jeres behov.