Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DM-heltene skal hyldes: Kom og vær med til at fejre Aalborg Pirates

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg Pirates bliver fejret i morgen kl. 15.00 på Gammel Torv, hvor borgmester Thomas Kastrup-Larsen vil modtage de nykårede danske mestre.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Bliver hyldet på behørig vis

Søndag blev en dag med solskin og guldfest i Aalborg.

Aalborg Pirates blev nemlig danske mestre – igen. Aalborg vandt senest mesterskabet i 2018, mens holdet under navnet Aalborg Ishockey også vandt titlen i 1981.

I morgen den 26. april fejrer Aalborg de danske mestre på Gammel Torv kl. 15.

“Jeg sender et kæmpestort tillykke til Aalborg Pirates. Jeg var selv inde og se kampen på hjemmebane, og der var en fantastisk opbakning med 5.000 tilskuere. Aalborg Pirates fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans her på Gammel Torv i morgen.

Jeg er som borgmester enormt stolt over Aalborg Pirates, og at vi har så dygtige sportsklubber i Aalborg,” siger Thomas Kastrup Larsen og fortsætter:

“Aalborg Pirates har leveret et fantastisk resultat, som helt sikkert vil smitte af på en masse små ishockeyspillere ude i klubberne, der lige træner lidt ekstra, fordi de drømmer om at opnå samme resultat en dag. Mesterskabet markerer endnu engang, at Aalborg er en af Danmarks bedste idrætsbyer.”

Hvad: Hyld de danske messtre fra Aalborg Pirates
Hvor: Gammel Torv
Hvornår: Tirsdag den 26. april kl. 15