Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom og hep: Danmarks EM-finale vises på storskærm i Nordkraft

Af Michael Qureshi
Foto: DBU
Foto: DBU

Danmark kan atter vinde EM-guld.

Denne gang er det de danske fodboldkvinder, der sensationelt har nået en EM-finale. I løbet af de seneste uger er de danske piger blevet allemandseje. Populariteten er eksploderet, og over halvanden million så med, da Danmark i torsdags vandt semifinalenover Østrig efter straffesparkskonkurrence.

Der venter en nervepirrende EM-finale søndag mod værtsnationen Holland, som ganske vist er storfavoritter.

Ikke desto mindre ved vi jo, hvad et dansk fodboldlandshold er i stand til mod overmagten. Vi behøver vel ikke at minde om, hvor store favoritter Tyskland var mod det danske herrelandshold i 1992.

Inviterer til EM-finale på storskærm

Derfor er der lagt op til drama og spænding, og nu inviterer Aalborg Kommune på EM-finale på storskærm i Nordkraft.

Alle er inviterede til hvad der kunne gå hen og blive en stor folkefest, når Aalborg Kommune i samarbejde med Nordkraft Events viser EM braget mellem Danmark og Holland.

”Vi er glade for at vi har fået en aftale i hus med UEFA om retten til at vise finalen. Kvinderne har spillet en fantastisk slutrunde og inspireret rigtig mange til at få øjnene op for kvindefodbolden.

Derfor er det også helt på sin plads at folk nu får mulighed for at samles og i fællesskab støtte pigerne til sejr,” udtaler Kulturrådmand Mads Duedahl til MigogAalborg.

Indendørs grundet det ustadige vejr

Grundet de ustadige vejrforhold, er arrangementet rykket under tag i Nordkrafts Keddelhal, hvor der også i løbet af sommeren har været fremvisning af diverse film på storskærm.

”Keddelhallen er for tiden omdannet til én stor strand, så det bliver en helt fantastisk sommerstemning, der vil møde alle fremmødte.

Og dørene er som altid i Nordkraft åbne hele dagen, så kom gerne i god tid og medbring gerne tæppe eller stol til hvad der kunne gå hen og blive en helt magisk oplevelse, som man vil huske mange år frem,” slutter rådmanden.

Finalen spilles klokken 17.00. Det anbefales at komme i god tid for at få en god plads.