Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gentager kæmpe succes: Kom med på Gin & Tonic Cruise i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Sidste år planlagde Mr. Booze, en spirituswebshop med hovedsæde i Aalborg, en enkelt sejltur, hvor der undervejs blev serveret Gin & Tonic i lange baner.

Den ene tur blev samme sommer til hele 21 ture, og i sommeren 2022 blev der sejlet over 50 Gin & Tonic Cruise i Aalborg.

Nu er der gode nyheder til alle, der vil prøve et ægte Gin & Tonic Cruise.

Gin & Tonic Cruise vender nemlig tilbage i 2023 – større end nogensinde før.

30 ture i Aalborg i sommeren 2023 – udvider også til Aarhus og Silkeborg

I sommeren 2023 har Mr. Booze nemlig planlagt hele 30 ture i Aalborg og som noget nyt, bliver der også lavet ture i Aarhus og Silkeborg.

Oliver, direktør hos Mr. Booze, uddyber:

”Første år (2021) solgte vi knap 600 billetter og sidste år lige knap 1600 billetter. Vi har derfor valgt at give den ekstra gas i 2023, hvor vi laver 30 ture i Aalborg, men hvor vi også udvider til Aarhus og Silkeborg, hvor der bliver lavet henholdsvis 30 ture og seks ture.”

Ifølge Oliver, har det aldrig været planen at konceptet skulle udvides til flere byer. Han er dog i løbet af sommerens sejlture flere gange blevet spurgt ind til, hvornår konceptet skulle udvides.

Gentager kæmpe succes: Kom med på Gin & Tonic Cruise i Aalborg
Arkivfoto


Netop disse spørgsmål satte for alvor tankerne i gang hos Oliver. Siden den sidste tur sejltur tilbage i september, har han derfor arbejdet benhårdt på at få lukke aftaler og i første omgang kommer Gin & Tonic Cruise til Aarhus og Silkeborg.

”Vi har haft en del folk med fra Sjælland, Fyn og det mere sydlige Jylland og mange har flere gange spurgt, hvorfor vi ikke laver de her ture andre steder i landet, så de ikke skal køre så langt. 

Derfor tænkte jeg, at nu prøver vi sgu at udvide og så ser vi hvordan det går. Jeg håber bare at folk i Aarhus og Silkeborg også gerne vil med os ud at sejle og smage noget god gin undervejs,” fortæller Oliver.

Sejl rundt i fjorden omkring Aalborg – og nyd 3 velsmagende gin & tonic

Gin & Tonic Cruise foregår ombord på det historiske MS-kysten, som ligger ved Aalborg Havnefront. Turen har en varighed på halvanden time og ruten tager blandt andet skibet fordi Stigsborg Brygge, Østre Havn, Musikkens Hus og Utzon Centeret, for herefter at sejle ud mod Egholm, inden at båden igen sejler retur.

Vigtigst af alt, bliver der undervejs serveret tre velsmagende gin & tonic.

Derudover får hele oplevelsen, ifølge Oliver, et stort nøk opad i år.

Han uddyber:

”I sommer modtog alle gæster et tilfredshedsskema efter turen. Her svarede hele 97% af de gerne vil deltage i arrangementet igen. Vi har fået meget god feedback og nogle forslag til forbedringer, som vi kommer til at implementere næste år, så oplevelsen kun bliver endnu bedre”.

Han fortæller blandt andet, at det visuelle udtryk ombord på båden får en opgradering, ligesom at der vil blive fortalt flere ting undervejs, blandt andet om de ting man sejler forbi. Derudover arbejdes der på at optimere på flere ting, som bliver afsløret i løbet af foråret.

De stigende priser i samfundet har også ramt Mr. Booze og omkostningerne til Gin & Tonic Cruise. Billetprisen får derfor en lille prisstigning, men Oliver håber alligevel at se nogle af de trofaste gæster ombord, når skibet kaster anker til juli 2023.

”Vi har mange ”faste gæster” som har været med siden vi startede i 2021 og dem håber jeg også at se næste år. Ligesom at vi selvfølgelig håber på at se en masse gin-glade gæster fra hele landet. Vi vil i hvert fald gøre vores til at de får en unik oplevelse,” udtaler Oliver afslutningsvis.

Prisen for en billet til næste års Gin & Tonic cruise er 399 kr. og i prisen er følgende inkluderet:

  • 1,5 times sejlads
  • 3 velsmagende Gin & Tonic
  • Fortællinger om både gin og seværdigheder på sejlturen
  • Pose med snacks og vand
  • Store rabatter på de gin der smages ombord

Turene finder sted på udvalgte torsdage og lørdage henover over sommeren. Der sælges kun 30 billetter til hver tur og de kan købes her.

Del artikel

Andre læser også