Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med ombord: Særligt skib lægger til kaj i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

I Aalborg har vi én af de smukkeste havne i verden. Det ved alle.

Og selvom vi er stolte og glade over vores smukke havnefront, som den er, så er det alligevel noget særligt, når smukke skibe vælger at lægge det kaj her.

Det sker bl.a. i morgen, når det spanske skib Atyla kommer til byen. Atyla er på rundrejse med endestation i København og havde i den forbindelse lidt tid til overs, før de skal sejle ind i Hovedstaden.

Denne tid skal bruges i Aalborg.

“Skibet ankommer til Honnørkajen i aften kl. 19. I morgen vil vi derfor gerne invitere alle interesserede med ombord på skibet,” fortæller de til MigogAalborg.

Kom med ombord: Særligt skib lægger til kaj i Aalborg

En tryg oplevelse

Besætningen på Atyla har naturligvis været i kontakt med det danske politi, der har givet go for, at man frit må besøge skibet – så længe at alle ombord er testede negative for Corona-virus.

“Da vi alle er blevet testet, behøver vi ikke at gå i karantæne – og folk kan trygt besøge os,” fortæller de.

Det er i morgen, lørdag, fra 10-13, at du kan komme ombord på det høje skib Atyla og se, hvordan en rigtig besætning bor og arbejder på et skib.

Atyla er imponerende 31 meter lang, 7 meter bredt, 3 meter dybt – og 25 meter højt. Det er dermed en spændende og hyggelig weekendaktivitet for både store og små – og så er den gratis.

Ikke desto mindre er Atyla også en velgørenhedsorganisation, og derfor sætter de naturligvis pris på alle donationer, der går ubeskåret til at hjælpe mennesker med få ressourcer. Det kan du læse mere om her.

Hvad: Skibet Atyla ankommer til Aalborg
Hvor: Honnørkajen
Hvornår: Ankommer i dag kl. 19, kan besøges i morgen fra 10-13.

 

Del artikel

Andre læser også