Kom med indenfor: Se billederne af de nye lejligheder på Boulevarden

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Wagner Ejendomme har de sidste mange måneder været i gang med at renovere en ældre ejendom på Boulevarden 8.

Ejendommen er blevet til en sammensmeltning mellem det gamle Aalborg og den skandinaviske moderne stil, hvor hver eneste detalje af renoveringen er blevet gennemtænkt helt ned i detaljerne.

MigogAalborg Bolig er blevet inviteret indenfor på adressen, og det er ret imponerende, hvad  Wagner Ejendomme har fået skabt.

”Det har været vigtigt for os, at den gamle karakter bibeholdes. Vi har fjernet den gamle trappe, som ellers passede til ejendommen, sat en ny op i samme stilart og indsat en elevator i opgangen. Vi har blandt andet fået lavet messing håndlister, og lagt egetræs amtico for at skabe den rette atmosfære,” fortæller Trine Wagner, som er direktør for Wagner Ejendomme.

Hver eneste detalje er gennemført

Allerede ved indtrædelse af den smukke hall fornemmer man det luksuriøse over ejendommen. Messing gelænder, troldtekt lofter, og elegante lamper bryder den store flotte entré. Her er der tilmed elevator til alle etager.

Alle lejligheder er forskellige både størrelses – og indretningsmæssigt. Det har sin charme, at ingen af lejlighederne er ens.

Lav middag med smuk udsigt mod Nørresundby

Alle køkkener er fra Invita Køkkener med hvide elementer og egetræslister. Nogle køkkener har en god stor køkken ø, hvor andre er formet som et L-køkken. Fra de øverste etager er der mulighed for, at stå og lave en fantastisk middag med en smuk udsigt mod Nørresundby.

Tilhørende flere af køkkenerne er der virtual rum til ekstra opbevaring af mad og køkkenmaskiner.

Værelserne i lejlighederne har nogle gode størrelser, og i stuerne er der både plads til spisebord og sofa arrangementer.

Lejlighederne har gode badeværelser, som er godt indrettet. De største af lejlighederne rummer to badeværelser, eller et badeværelse og et bryggers.

Der er højt til loftet, og en masse lækre detaljer i ejendommen. Tagetagen er blevet udnyttet, hvor der yderligere er blevet lavet to lejligheder. Her er loftsbjælkerne blevet bibeholdt, endda også på badeværelserne, hvilket giver en ekstra charme.

Lejlighederne er de mindste i bygningen, men der er blevet forberedt plads til ekstra opbevaring gennem en skunk.

Der er blevet skiftet tag og vinduer, som er holdt i samme elegante stil, som ejendommen var. Derfor er vinduerne blandt andet stadig sprossede og af træ.

Skønne udearealer og fantastisk udsigt

Ejendommen har intet mindre end to fælles terrasser. En terrasse på mellem niveau, og en på taget. Her har Wagner Ejendomme sørget for, at beboerne har mulighed for at nyde udendørslivet midt inde i centrum.

Fra de øverste etager er det muligt at kigge over til Nørresundby.

Begge terrasser er så tilpas store, at der plads til flere møbelstationer – og hvis man ønsker at være flere selskaber, er det også en mulighed.

Foruden de to fælles terrasser, er der altaner til de fleste af lejlighederne. Her er altanerne op til 20 kvadratmeter.

To lejligheder mangler nye lejere

Det er endnu ikke alle lejligheder, som er blevet udlejet.  Der mangler stadig to lejligheder på henholdsvis  97 og 98 kvadratmeter at blive udlejet. Begge lejligheder er beliggende på 1. etage, og er to værelses lejligheder.

Se dem her.

Hvis man ønsker at komme på en fremvisning til de resterende lejligheder, kan Helene kontaktes på 41332160 eller på e-mail hgs@wagnerejendomme.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Tæt på midtbyen: 77 nye lejelejligheder er skudt op ved Godsbanen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Er et af dine nytårsfortsæt for 2019 at finde en ny og lækker bolig tæt på alting?

Så er området ved Godsbanen en oplagt mulighed.

Godsbanearealet er blevet forvandlet til en levende bydel, og mange nye beboere er allerede flyttet ind i de mange nybyggerier.

Et nyt projekt, som består af tre boligejendomme, er skudt op midt i Aalborg, og 77 nye lejligheder står klar tæt på midtbyen.

To åbent hus arrangementer

A. Enggaard har de seneste år har stået for en række større byudviklingsprojekter, hvori Godsbaneprojektet er ét af disse.

Første etape af byggeprojektet er den første boligejendom, hvor 77 nye lejligheder står klar.

Lejlighederne består både af 3- og 4-værelses lejligheder.

Første etape af Godsbaneprojektet bliver markeret med to åbent hus-arrangementer, som er åbne for alle torsdag den 27. december klokken 11.00-12.00 og søndag den 6. januar klokken 13.00-14.00, hvor A. Enggaard og DEAS vil desuden vise boligerne frem og fortælle om byggeriet og området.

“Boligerne er både tiltænkt børnefamilier, studerende, par og singler, så vi får et mangfoldigt miljø omkring godsbanearealet.

Her er de nordiske lejligheder med hvide vægge og trægulve med til at skabe en neutral stil, som de fleste kan se sig selv i,” siger afdelingsleder i A. Enggaard Tom Johnsen og fortsætter:

“Bydelen er også meget alsidig og rummer både grønne områder med å og park og et urbant bymiljø med lejligheder, butikker og uddannelsesinstitutioner – og fra 2019 vil der også være mulighed for overnatning på Hotel Zleep.”

Godsbanen er en ny bydel på gamle togskinner

Godsbanen, som er en af Aalborgs nye bydele, er efterhånden er ved at være godt etableret med nye boligbyggerier og attraktive faciliteter samt mange handlemuligheder i området.

Bydelen er omkranset af jernbanen, Kennedy Arkaden og Aalborg Busterminal og er for tiden under en omfattende byomdannelse, hvor A. Enggaard står for en stor del af byggeriet.

“Vi arbejder hele tiden på at skabe nye boliger og områder, som er attraktive at bo i.

Vi er derfor meget begejstrede over, at lejlighederne på godsbanearealet nu står klar, så der for alvor kan komme liv i den nye bydel på godsbanearealet,” fortæller Camilla Juul Sørensen, der er bylivsudvikler hos A. Enggaard.

Den overordnede vision for bydelen er at skabe et grønt byområde, der er baseret på sundhed og bæredygtige principper.

Eksperimenterende arkitektur og kreativ genbrug af kulturhistoriske spor skal være med til at skabe identitet i den nye bydel, og der skal sættes fokus på Aalborg som en videnby og det aktive byliv.

Derudover skal der skabes samspil mellem Godsbanen, Østerå og de omkringliggende byområder.

Læs meget mere omkring lejeboligerne lige her.

Rift om lejlighederne i nybyggeri: Kom til Åbent Hus i Fjelshøj Husene

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nyt år, ny mig og måske ny bolig?

I oktober måned fortalte MigogAalborg Bolig om 56 nye lejligheder, som snart stod klar til udlejning i et attraktivt område Nær Marshalls Alle.

Boligerne er nu indflytningsklare, og mange af lejlighederne er allerede lejet ud.

Hvis man er boligsøgende eller blot nysgerrig, så kan lejlighederne opleves til åbent hus på søndag fra klokken 14.00 – 15.00.

Åbent hus på søndag

De tre punkthuse Fjelshøj Husene, som opføres af Søren Enggaard A/S, er en del af Marshalls Allé og rummer 56 lejligheder.

Lejlighederne er alle 3-værelseslejligheder, men der kan vælges mellem 80 eller 86 kvadratmeter.

Lejlighederne er indrettet under forhold, så de er delevenlige for to personer – derfor er der mulighed for, at boligerne kan benyttes som studieboliger, hvilket er oplagt, da Aalborg Universitet ligger få minutter fra punkthusene.

Der er mulighed for at vælge, om man ønsker en altan eller terrasse mod nord, syd, øst eller vest.

Som lejer vil man som en ekstra facilitet have adgang til egen privat parkeringsplads, der hører til lejligheden. Der er ligeledes elevator i ejendommen.

Har man  et ekstra familiemedlem på fire ben, så er det er tilladt at holde husdyr i én af de tre blokke.

Du kan læse og se mere om lejlighederne her.

Et attraktivt område i stor udvikling

Området ved Gigantium har de seneste år fået mange nye tilflyttere på grund den enorme byudvikling.

Byudviklingen fortsætter for området, da Aalborg Kommune i øjeblikket er i gang med en udviklingsplan for en grøn og bæredygtig bydel.

Allerede nu prydes områdets stedkvaliteter og styrkepositioner af en bæredygtig og aktiv bydel.

Området er tæt på sportsfaciliteter, aktivitetstilbud og den omkringliggende natur lægger op til at sundhed, bevægelse og naturindhold vægtes højt i den kommende bydel – derfor er området også yderst attraktivt.

Hvis man ønsker at bo i nærheden af rekreative områder, så kan dette også indfries, da der ligger flere skønne grønne opholdsområder i nærheden.

Med den nye +BUS forbindelse bliver området attraktivt for borgere med en sund livsstil og ikke mindst beboere, som ikke har bil.

Man kan læse mere her, eller kontakte Malte Bering fra Aalborg Mægleren på tlf. 98138800 eller på 21194600.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Skal du købe eller sælge?: Disse særlige kendetegn spiller en stor rolle for prisen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
danbolig.dk, Julius Posselts Vej 1D, 2. 3., 9400 Nørresundby
danbolig.dk, Julius Posselts Vej 1D, 2. 3., 9400 Nørresundby

Når der enten sættes en bolig til salg eller handles en, så har nogle helt særlige specifikationer indflydelse på udbudsprisen eller valget af boligen ved en handel.

En ny opgørelse fra Boliga viser, at sælgere af boliger med udsigt, elevator eller altan forventer en højere kvm. pris., hvor omvendt at køberne kan skrive boligen på den sorte liste, hvis boligen ikke opfylder særlige specifikationer.

Særlige faciliteter kan være afgørende

Helt særlige specifikationer har indflydelse for udbudsprisen for sælgerne.

Omvendt kan det for køberne have stor betydning, om disse specifikationer er tilgængelige i boligen.

“Særlige “features” kan have helt afgørende betydning for boligkøberne – alt efter hvor svært og dyrt, det er at tilføje det til boligen.

Og hvis den ønskede “feature” ikke er tilstede, kan det sagtens betyde, at boligen ryger på den “sorte liste”,” siger Henrik Hauthorn Jensen, der er boligmarkedsanalytiker hos Home.

Særligt ved lejligheder hvor der er en altan eller elevator kan være afgørende for et køb, da disse ikke er billige eller nemme at etablere.

”For lejligheder kan det for eksempel være “altan” eller “elevator”, som nogle købere har som et ufravigeligt krav, og det kan være umuligt eller meget besværligt og dyrt at etablere.

Drømmer man derimod om en terrasse, en udestue, en brændeovn eller lignende features i sit hus, så kan dette relativt let tilføjes boligen og har ikke afgørende betydning for om man vælger – eller fravælger – den,” siger Henrik Hauthorn Jensen.

Altan og elevator

Netop ordet “altan” er populært, når de boligsøgende selv tilføjer parametre i deres søgninger på Boliga‘s hjemmeside.

Netop dét ord er det mest benyttede ord i fritekstsøgefeltet. Og skal der være altan på lejligheden, så har prisforventningerne hos sælgerne også været højere.

32.638 kr. lød den gennemsnitlige udbuds kvm. pris for lejligheder på fra januar til slutningen af november.

34.872 kr. var den steget til, hvis “altan” var blevet skrevet ind i teksten om boligen. Det er en prisforskel på 2.234 kr.

“Altaner giver beboerne himmel over hovedet og et nyt rum, hvor de kan drikke morgenkaffe og grille om sommeren.

Når man bor i byen, savner mange et frirum, og der er altanen helt oplagt,” siger Casper Gorm Knudsen, administrerende direktør i altan.dk.

Priserne stiger dog endnu mere, hvis der er “elevator” til lejligheden. 36.852 kr. har de ifølge Boliga været udbudt til salg for, hvilket er lige over 4.000 kr. mere pr. kvm. end gennemsnittet.

Ordet udsigt er den største prispresser

For villaer var en af de helt store pris-pressere dog ordet “udsigt”, hvor den gennemsnitlige udbudspris gik fra 16.316 kr. til 18.127 kr.

“Udsigt er i rigtig høj kurs blandt boligkøberne, og især udsigt til hav og fjord trækker, men også til sø, skov og marker er eftertragtet.

Når det ikke slår hårdere igennem på priserne, skyldes det, at der også er masser af boliger med udsigt, som ikke nødvendigvis er specielt dyre men som ligger naturskønt,” siger Henrik Hauthorn Jensen.

“Have” fik villa-sælgerne til at sætte prisen op til 18.063 kr. – en stigning på 10,7 procent.

Boligas opgørelse har opgjort den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris på villa/rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse i perioden 1. januar til 30. november 2018. Der er desuden lavet beregninger på udbuds kvm. prisen, hvis specifikke – populære – søgeord optræder i annoncen.