Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom ind i en fed branche: Bliv Aalborgs næste erhvervsmæglertalent

Af Christine Luca Hornemann

Overvejer du at gå andre veje eller skifte branche, så søger Nordicals Aalborg lige nu efter deres næste talentfulde erhvervsmægler.

Nordicals Aalborg, som tidligere var kendt under navnet Nybolig Erhverv, er Aalborg største erhvervsmægler i Aalborg og i regionen.

I år har de endda 30 års jubilæum i Aalborg.

Fra kandidat til erhvervsmægler

For tre år siden slog Nordicals en lignende erhvervsmæglertraineestilling op, og det blev starten på Nikolaj Kjelders karriere som erhvervsmægler i Aalborg. I denne artikel kan du høre lidt om Nikolaj og Nordicals.

Nikolaj Kjelder er vokset op i Gug og har læst på Aalborg Universitet i 2010, hvor han tog en bacheloruddannelse i HA, Almen Erhvervsøkonomi og senere en kandidatuddannelse som Cand. Merc International Business Economics, hvor han under sin uddannelse var et halvt år i San Francisco.

”Jeg troede, at jeg skulle arbejde på et internationalt marked i enten København eller i udlandet.

Men da jeg blev færdiguddannet i 2015, og endnu ikke vidste hvad jeg ville begyndte jeg at kigge mig om spændende muligheder,” fortæller Nikolaj.

Men Nikolaj fik pludselig øje på erhvervsmæglerbranchen som en mulighed for sin fremtidige karrierevej.

”Jeg havde ikke overvejet den mulighed. Jeg tænkte ikke over, at et arbejde som erhvervsmægler var en mulighed, da jeg var i gang med universitetslivet.

Kom ind i en fed branche: Bliv Aalborgs næste erhvervsmæglertalent

Mange studerende har en forestilling om, hvad de vil arbejde med efter uddannelsen.

Mange kan hurtigt blive overrasket over mulighederne, hvilket gør, at det kan være svært at finde ud af, hvor man selv passer ind.

For Nikolaj var løsningen ikke at sidde i en økonomifunktion, som han oprindeligt havde planer om – i dag kan han se, at så var hverdagen blevet for triviel for ham.

”Jeg gik ledig i et stykke tid, og endte med at blive ansat i økonomiafdelingen på Aalborg Havn.

Jobbet var egentlig ganske fint – men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde brug for lidt mere aktivitet og adspredelse i hverdagen. Kort tid efter søgte jeg andre veje.

Der er mange måder, man kan blive erhvervsmægler på.

Der er mange unge fra Universitetet, der ikke aner, at muligheden er til stede og er klar over, at deres kompetencer kan bruges herinde.

Jeg har aldrig fortrudt min beslutning,” fortæller Nikolaj, som har været i Nordicals siden april 2016.

Hvad indebærer jobbet

Uddannelsesvejen til en karriere som erhvervsmægler er ikke fastlagt på forhånd. Det er ikke nødvendigt med en ejendomsmægleruddannelse for at blive erhvervsmægler. 

Som erhvervsmægler rådgives der professionelle kunder, klienter og investorer, for hvem fortrolighed og diskretion og den personlige relation er forhold, der er helt afgørende.

”Arbejdet er meget netværkspræget, hvor relationer og en ordentlig og seriøs rådgivning kombineret med en målrettet arbejdsindsats er grundingredienserne til succes og resultater.

Som erhvervsmægler kommer man i tæt relation med beslutningstagere på alle niveauer, virksomhedsejere, investorer og udlejere og deres rådgivere.

Mange af de personer, man møder, er beslutningstagerne, hvilket gør at man skal være klædt godt på fagligt og være velforberedt,” forklarer Nikolaj Kjelder.

En interessant branche for folk med ambitioner

Nordicals Aalborgs team består af de tre indehavere Mattias Manstrup, Steen Royberg og Kim Jacobsen, herudover er der 4 ansatte erhvervsmæglere og rådgivere samt et stærkt team af sagskoordinatorer og sekretærer.

”Vi er en lille virksomhed, som er en del af en stor landsdækkende erhvervsmæglerkæde, og det giver både os og vores ansatte en masse spændende muligheder for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt.

Vi er helt aktuelt lige nu  på udkig efter det næste erhvervsmæglertalent blandt de nyuddannede kandidater fra universiteterne”, udtaler Mattias Manstrup, indehaver og partner på kontoret i Aalborg.

Kom ind i en fed branche: Bliv Aalborgs næste erhvervsmæglertalent

Hvor der er vilje, er der vej. Har man som person et drive og store ambitioner for fremtiden og er interesseret i at begå sig i en branche som kræver ben i næsen, så kan erhvervsmæglerbranchen være en meget interessant vej at gå.

”Man kommer meget langt med en vilje til at ville gøre en forskel for sine kunder og i en sag. Vi lægger ikke skjul på, at vi forventer meget af os selv og vores medarbejdere, og vi forventer, at der ydes en arbejdsindsats ud over det sædvanlige.

Men med ekstraordinær arbejdsindsats følger altid belønning og faglig udvikling og indsigt, og netop derfor er vores medarbejderes vilje til at ville en meget væsentlig grundsubstans for os”, forklarer Mattias.

”Vi er altid på udkig efter nye velkvalificerede medarbejdere til vores virksomhed – og skulle der gå endnu en kandidat som Nikolaj rundt derude, så er man altid velkommen til at kontakte os”, slutter Mattias.

Skulle du være mere nysgerrig på et job som erhvervsmægler kan du kontakte Mattias Manstrup på mail mam@nordicals.dk.

Ellers du kan kontakte og læse mere om stillingsopslaget hos Nordicals Aalborg her.

Del artikel

Andre læser også