ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom i topform på otte uger: Prøv en effektiv bootcamp i Thorøs Gym

Af Redaktionen

Har sommeren været lidt for god ved dig, eller trænger du bare til et skub i retning imod sundere vaner og mere motion?

I så fald står de i Thorøs Gym klar til at hjælpe dig på vej. I uge 32 starter der nemlig bootcamps op igen både om morgenen og aftenen.

Hvad går en bootcamp ud på?

Men hvad er det lige en bootcamp er? I dette tilfælde er der tale om et 8-ugers træningsforløb på et lille lukket hold med maks. 10 deltagere og 2 ugentlige træninger.

Træningsformen er en blanding af styrketræning og konditionstræning, så du får både noget til kondien og noget til musklerne. Dine instruktører er både uddannede fysioterapeuter og trænere, så du er i de bedste hænder.

Kom i topform på otte uger: Prøv en effektiv bootcamp i Thorøs Gym

Selvom bootcamp lyder voldsomt så er det faktisk for alle, siger Rasmus Thorø, indehaver af Thorøs Gym.

”Vi har rigtig god erfaring med at hjælpe begyndere og let øvede i gang på bootcampen, og samtidig har der også været et par øvede med, hvilket faktisk kun har bidraget til den gode stemning.

”Vores bootcamp bygger både på det faglige, altså korrekt teknik og intensitet i træningen, men også det sociale! Det er meget vigtigt for os, at folk ser frem til træningerne, fordi de også bliver en del af et fællesskab i et center, hvor det er rart at være.

Derudover prøver vi at lære deltagerne nogle simple og sunde vaneændringer, de kan arbejde med under og efter forløbet. Da grupperne er små, kan trænerne bedre skalere og tage hensyn til eksempelvis småskavanker eller individuelle behov.”

Kom i topform på otte uger: Prøv en effektiv bootcamp i Thorøs Gym

Og hvad siger deltagerne så?

Tidligere bootcamp-deltager Kenneth siger:

”Man forpligter sig på en helt anden måde med en bootcamp, end hvis man bare melder sig ind i et center. Selv hvis man har haft en dårlig dag, er det lettere at komme afsted til træning. Med bootcampen når man at vænne både sin kalender og krop til træning to gange om ugen, og det har jeg fortsat med efter forløbet.

Efter at have deltaget i en bootcamp har jeg fået motivation og tryghed ved at træne på egen hånd, og alle i Thorøs Gym har været meget imødekommende og hjælpsomme.”

Bootcampen koster 2.750 kr. for de 8 uger, og selvom der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, er det i den meget fornuftige ende af prisskalaen.

Kom i topform på otte uger: Prøv en effektiv bootcamp i Thorøs Gym

Du kan læse mere om bootcampen og tilmelde dig her. Bootcampen har indtil nu kørt 3 udsolgte hold i 2022 – så tøv ikke med at få dig tilmeldt.

Er du ikke til holdtræning, er der også mulighed for personlig træning eller at melde sig ind som medlem i centeret og træne på egen hånd. Hvis du gerne vil se centeret an, er det også muligt at kigge ud til åbent hus den 27. august.

”Vi åbnede træningscenteret 1. august 2020, hvilket jo var midt imellem 1. og 2. corona-nedlukning. Dengang var der stadig forsamlingsforbud, og vi turde næsten ikke slå vores åbning for stort op.

Nu virker det endelig til, at vi kan lægge alt dette bag os, og blandt andet derfor holder vi åbent hus her kort efter vores 2-års fødselsdag. Det føles så dejligt at være på den anden side og endelig må invitere folk indenfor, som man lyster, og også at folk igen må træne lige præcis, som de har lyst til eller behov for! Jeg håber aalborgenserne kigger ud og oplever vores fede faciliteter og den gode stemning”, siger Rasmus Thorø.

Del artikel

Andre læser også