Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom i kontakt med dig selv

Af Annoncør

Der er mange grunde til, at et utal af mennesker vælger at dyrke deres spiritualitet. For i en verden, hvor alting kun går hurtigere og hurtigere, kan der nemt opstå et behov for at stoppe op og mærke efter. Det kan dog være svært at komme i kontakt med sig selv, når man ikke har de rette redskaber. Du kan derfor med fordel læse med her og blive klogere. 

Introduktion til englekort – hvordan bruger man dem?

Englekort er et fint og kærligt redskab til at komme i kontakt med dine engle, guider, universet og ikke mindst din egen intuition. De kan bruges til at få svar på spørgsmål, vejledning og støtte i forhold til alle livets områder og situationer. Du behøver ikke at have særlige evner for at bruge kortene, det eneste, du skal bruge, er din intuition.

Hvad er healing?

Healing er en proces, hvor man arbejder med at komme tilbage til sin balance og indre ro. Healing kan ske gennem meditation, yoga, afspænding eller andre former for alternativ behandling. Derudover kan det også være en god idé at tale med en psykolog eller clairvoyant, hvis man har brug for lidt ekstra hjælp. 

Englekort kan være et godt supplement til healingen, da de ofte indeholder budskaber fra englene. Du kan bruge dem ved eksempelvis at vælge at stille et specifikt spørgsmål og derefter trække et eller flere kort, som vil være svaret på det givne spørgsmål. 

Bliv klogere på dit horoskop

De fleste kender deres stjernetegn. Men når det kommer til astrologi, er det ikke kun stjernetegnet, der fortæller den fulde sandhed om en person. For hvis man kigger på sit horoskop og fokuserer på, hvor man har de forskellige planeter, og i hvilke huse de står i, vil man pludselig kunne se sig selv i et andet lys. For mennesker er ikke kun én ting, men mange ting, og astrologien kan dermed betragtes som en nøgle til at låse mennesker op, så de lærer af stå ved sig selv og mærke efter, hvad de har brug for.

Dit horoskop kan dermed betragtes som en forklaringsmodel, der kan hjælpe dig med at forstå, hvad der driver dig, hvorfor du kommunikerer som du gør og, hvorfor du måske har en tendens til at være i konflikt med dig selv, som kan hjælpe dig med et finde ud af, hvad du faktisk har brug for.

Det er vigtigt at finde balance i livet, hvorfor man med fordel kan benytte sig af spirituelle værktøjer for at komme tættere på sig selv.

Del artikel

Andre læser også