Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom helt ned i gear på en miniferie i Nordjylland

Af Annoncør

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagens jag og stress? Måske, har du knoklet på dit arbejde igennem længere tid, og fortjener du nu en velfortjent pause. Et par fridage kan virkelige være nødvendige en gang imellem, og det er skam vigtigt også at tage dem. Har du muligheden for at kunne holde en forlænget weekend eller et par fridage midt i ugen, så bør du måske overveje at komme lidt væk hjemmefra. Hvis du ikke helt ved, hvor det vil være oplagt at tage hen, så bør du bestemt overveje at tage til Nordjylland. Læs her, hvorfor.

Afslapning i Aalborg

Selvom Aalborg er en pulserende by med liv og masser af at give sig til, så kan man altså stadigvæk få en afslappende miniferie i byen. Naturen og Limfjorden gør noget helt specielt ved byen, og man kan virkelig få gået nogle smukke ture, hvor man oplever begge. Hvis man har et par overnatninger i byen, så kan man jo vælge at bo på et lækkert hotel, hvor man også kan få slappet godt og grundigt af. 

For eksempel er Hotel Scheelsminde et rigtigt godt sted. Selvom det stadig har adresse i Aalborg, så er dette hotel faktisk et herregårdshotel. Hotellet er ikke bare smukt udendørs, men har også nogle dejligt afslappende faciliteter. Du kan både komme i swimmingpool, spa og sauna på dette hotel. Hvis du gerne vil prøve at bringe noget af roen med hjem til dagligdagen igen, så kan du måske overveje at købe krystalsten online. Mange sten og krystaller siges nemlig at have gode egenskaber, for at skabe mere balance og ro i livet. 

Tag mod vestkysten og kom tæt på naturen

Hvis du egentligt gerne vil væk fra storbyen og ud, hvor naturen er helt tæt på, og der er højt til loftet, så kan du med fordel vælge at tage på miniferie på vestkysten. I Nordjylland, er det nemlig populært at leje et sommerhus ud til vestkysten. I vinterhalvåret, får man blandt andet den fordel at det er mere stille i forhold til turismen. Så hvis man virkelige vil have ro, så er det altså et glimrende valg på denne tid af året. Man kan eventuelt leje et sommerhus tæt på Blokhus eller Løkken. Der er rigtigt smuk natur på vestkysten, og så man jo de fantastiske strande med høje klitter og dejlig frisk luft. Helt perfekt til lange gåture. 

Forkæl dig selv på destinationen

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv på din miniferie, så kan eventuelt tjekke, om det er muligt at få en skøn massage i nærområdet. Det gør skam ikke noget at forkæle sig ekstra meget, når man alligevel er på ferie. 

Del artikel

Andre læser også