Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom gratis til fodbold: AaB uddeler billetter til alle fans til første hjemmekamp

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: AaB
Foto: AaB

Sæsonens første hjemmekamp på Aalborg Portland Park er mod AC Horsens.

For at sparke sæsonen i 1. division (NordicBet Ligaen) bedst muligt i gang inviterer Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland alle AaB-fans til at se kampen gratis til næste omgang ”Stadion kalder nu igen”.

Billetterne bliver tilgængelige allerede på onsdag d. 5. juli kl. 13.00. Det skriver AaB på deres hjemmeside.

Skal sikre god start på sæsonen

De tre partnere har således købt samtlige billetter til kampen, så alle fans kan komme gratis til fodbold til sæsonens første hjemmekamp, der spilles lørdag d. 29. juli kl. 14.00 mod AC Horsens.

“Vi sætter enormt stor pris på den fortsatte opbakning fra vores samarbejdspartnere og vores trofaste fans, og derfor glæder det os, at de tre partnere har valgt at fortsætte traditionen ved igen at give vores fans mulighed for at få en gratis og stemningsrig oplevelse på Aalborg Portland Park, så vi sammen kan indlede sæsonen i NordicBet Ligaen på den bedst mulige måde,” siger AaB’s midlertidige administrerende direktør Jesper Dalum.

Fra kl. 11.30 kan du komme i den helt rette stemning til kampen med et besøg i AaB’s fanzone. Her vil der blandt andet være aktiviteter for børn, livemusik samt autografskrivning og interviews med AaB-spillere.

Derudover er der naturligvis også rig mulighed for at købe mad- og drikkevarer samt merchandise, så du kan blive klædt rigtigt på til den nye sæson.

Vil give noget tilbage

“Sidste år havde vi som ny hovedpartner fornøjelsen af at være med til at invitere AaB’s fans gratis til “Stadion kalder nu igen”, og det var en festdag, som vi naturligvis gerne vil gentage i år.

Den indsats, som AaB’s fans leverede gennem hele sæsonen, var imponerende, og derfor fortjener alle fans en gratis tur på Aalborg Portland Park til at indlede en ny sæson, der forhåbentlig igen byder på fantastisk opbakning til Hele Nordjyllands Hold,” udtaler branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund.

Managing Director ved Aalborg Portland, Peter Birkegaard, supplerer:

“Stemningen og fællesskabet på Aalborg Portland Park viste i sidste sæson, at byen og regionen står bag Hele Nordjyllands Hold i med- og modgang.

Derfor glæder vi os over igen at kunne invitere alle AaB-fans ind på Aalborg Portland Park, så vi sammen kan skabe vind i sejlene for regionens fodboldflagskib i den nye sæson.”

Sådan henter du billet

De tre partnere, som selv har haft mulighed for at hente et begrænset antal billetter på forhånd, har sikret, at AaB’s sæsonkortholdere kan hente en ekstra billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Dette skal gøres inden onsdag 5. juli kl. 12.00.

Frem til onsdag 5. juli kl. 12.00 har AaB’s billetabonnenter også mulighed for at hente sin billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Onsdag 5. juli kl. 13.00 frigives alle resterende billetter online på www.stadionkaldernuigen.dk. Har man som sæsonkortholder eller billetabonnent endnu ikke hentet sin billet inden da, kan dette også gøres, så længe der er billetter tilbage.  

Som sæsonkortholder til Complea Tribunen, Vesttribunen eller 3F Tribunen kan du anvende dit sæsonkort ved indgangene.   

Samarbejdspartnerne Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har tildelt alle sæsonkortholdere én ekstra billet. Denne skal hentes online på  www.billet.aabsport.dk. Der er førsteret på disse billetter frem til onsdag 5. juli kl. 12.00.

   

Har du billetabonnement til Aalborg Portland Park har du mulighed for at hente din billet online på www.billet.aabsport.dk inden onsdag 5. juli kl. 12.00.

Alle resterende billetter bliver frit tilgængelige på www.stadionkaldernuigen.dk, hvor man kan rekvirere en voucher, som herefter kan veksles til to billetter på www.billet.aabsport.dk efter først-til-mølle-princippet onsdag 5. juli kl. 13.00. 

Tilbuddet om gratis billetter gælder også til udebaneafsnittet, og billetterne til afsnittet håndteres af AC Horsens.

Del artikel

Andre læser også