Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom godt ind i 2022 med et skønt nytårsophold i Hobro

Af Jakob

Allerede mens du kører langs den smalle vej gennem den gamle bøgeskov i Hobro, vil du få en intens naturoplevelse. De store, flotte bøgetræer troner sig majestætisk og følger dig hele vejen op til det hyggelige Hotel Amerika, hvor du har mulighed for at holde din nytårsaften og sige pænt farvel til år 2021.

Annoncørbetalt indhold leveret af Hotel Amerika

Hotel Amerika i Hobro er i en særklasse for sig. Ikke nok med, at hotellet er omringet af utrolig flot natur, så er indretningen på hotellet også helt gennemført ned til mindste detalje. Fra foyeren, og hele vejen ind på værelserne, vil du blive mødt af en helt igennem gennemført rokokostil, som understøttes af den samme rolige og hyggelige stemning, som du også møder i den natur, der omringer hotellet.  

Hotel Amerika er et sted, hvor du vil føle dig velkommen, og det er det perfekte sted at skyde det nye år ind, hvis du drømmer om en nytårsaften i rolige og trygge omgivelser. 

Nytårsophold med overnatning i hyggelige rammer

Ønsker du en nytårsaften i skønne og smukke omgivelser, så er Hotel Amerika det rette valg for dig. Her tilbydes et hyggeligt nytårsophold på hotel med overnatning, hvor du kan sige ‘farvel’ til 2021 og ‘byde velkommen’ til 2022. 

Hotel Amerika har lavet to forskellige nytårsophold, hvor du selv vælger om du ønsker en enkelt overnatning på hotellet, således du ankommer d. 31. december 2021, eller om du ønsker to overnatninger og dermed allerede ankommer til hotellet d. 30. december 2021. 

De giver dig dermed mulighed for at nyde en ekstra dag i rolige rammer, såfremt du vælger opholdet med to overnatninger. 

Et skønt nytårsophold i hyggelige rammer

Hotel Amerika har skabt et skønt program for årets nytårsaften.

Traditionen tro starter aftenen med Dronningens nytårstale, hvortil du vil få serveret champagne, østers og snacks. Herefter vil du få serveret en overdådig nytårsmenu bestående af 5 retter og hertil vinmenu. Kokken har sammensat en fremragende menu, der tager udgangspunkt i årstidens bedste råvarer. 

Retterne bliver serveret i et passende tempo, så der også bliver ro til at nyde maden, aftenen og de hyggelige rammer på hotellet. Aftenen slutter kl. 24.00, hvor vi byder 2022 velkommen med fyrværkeri, kransekage og champagne. 

Hvad koster et nytårsophold på Hotel Amerika?

Opholdet med en enkelt overnatning koster 2.299,- pr. person, og ønsker du en ekstra overnatning, så skal du af med 3.195,- pr. person. Begge ophold er inklusiv morgenmadsbuffet, og opholdet med to overnatninger inkluderer også en treretters menu, når du ankommer d. 30. december 2021.

Hotel Amerika sætter rammerne for et hyggeligt ophold, der udmunder i en skøn nytårsfest, hvor I sammen med andre gæster byder velkommen til år 2022!

Del artikel

Andre læser også