Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom godt fra start i det nye år på boligfronten

Af Annoncør

Annonce

Selvom det måske føles som lang tid, så er nytåret lige om hjørnet, og et nyt år nærmer sig. Mange af os laver nytårsforsæt med de bedste intentioner, men det kan være svært at komme i gang med, når den travle hverdag melder sig. Derfor kan det være en god ide at få styr på mange af de løse ender i boligen, inden det nye år starter, og det kan du få inspiration til ved at læse med her.

Skab dig et overblik over dine poster

For at komme i gang med at få bugt med alle småtingene, der kan fylde i dit hoved, gælder det om at kortlægge, hvor din indsats skal sættes ind henne. Afhængig af størrelsen, standen og typen af dit hjem kan opgavebunken variere, og det er også forskelligt, hvor meget de forskellige opgaver påvirker dit sind.

Noget, er vigtigere for andre, end det er for dig, og det er vigtigt at huske på, hvad man selv vægter højest og vil prioritere frem for andres mening. Familie og venner kan ofte have travlt med at pege fingre ad, hvad de synes, er de svage punkter i ens hjem, og hvad de ville lave om, hvis det var deres hjem, og det skal man lære at se bort fra, hvis man ikke er enig.

Det er især vigtigt at se på, hvad der irriterer dig i hverdagen, og hvad du føler, du ikke kan glemme, når du sætter dig i sofaen for at slappe af. Hvis man ejer et hus, er det de fleste, som altid har følelsen af, at der altid er et eller andet at lave, og her skal man så starte med det, der tynger en mest.

Hvordan er budgettet og økonomien?

Hvis det er lykkedes dig at få et overblik og lave en plan for dine forestående projekter i dit hjem, er næste step at få budgettet og økonomien til at hænge sammen på den bedst mulige måde. Det kan hurtigt løbe op i mange penge, hvis det er den større renovering, der skal igangsættes.

Hvis det er køkkenet eller badeværelset, der skal fikses og opgraderes, skal der oftest nogle penge op af lommen, da der er mange dyre poster i disse rum. Hvis der blot skal indrettes på en anden måde, behøver det ikke at koste en formue, og det samme hvis det er maling, udskiftning af lamper eller mindre interiør.

Hvis du har svært ved at få finde ud af, hvor mange penge du kan tillade dig at hive ud af din økonomi til at komme i mål, kan du finde økonomisk hjælp på Ageras.dk, hvor du kan indhente tilbud fra forskellige revisorer eller bogholdere.

Måske har du brug for en hjælpende hånd

Hvis det er den lidt større renovering, du skal i gang med, kan du have behov for en håndværker af den ene eller den anden form, før det bliver godt.

Måske har du selv mange evner inden for murer, tømrer, elektriker eller malerkunsten, og så behøver du måske ikke hjælp.

Hvis du vil have kompetent hjælp i høj kvalitet, så kontakt Egerbyg.dk og få et tilbud på din opgave.

En vurdering af ens bolig kan give afklaring

Hvis det er det helt store renoveringsprojekt, du skal have igangsat inden det nye år, kunne det være en ide at få lavet en vurdering på dit hjem.

Nogle hjem kan blive markant mere værd, når de bliver renoveret eller får ændret på rumfordelingen. Derfor kan det være en god ide at få input til, hvordan din bolig kan laves om på den bedste måde.

Det kan være, du ikke føler, det er så logisk, hvis du ikke har i tankerne at skulle sælge foreløbig, men det kan være en god hjælp, så du ved, hvor meget der giver mening at investere i projektet. Du kan få en gratis salgsvurdering hos Boligtilbolig.dk.