Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikt foredrag: Kom med bag nogle af Danmarks værste forbrydelser

Af Stine Kjølby Christensen

Publikum har nu muligheden for at få et unikt og fascinerende indblik i henholdsvis politiets og pressens arbejde og metoder, når en stor kriminalsag folder sig ud i Danmark.

Tidligere drabschef Jens Møller Jensen og vært, kriminal- og retsreporter fra TV2, Janni Pedersen, tager publikum med helt tæt på, når de bringer deres foredrag Bag Forbrydelsen til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) mandag den 13. maj.

De har stået på hver deres side af mikrofonen i de største kriminalsager de sidste mange år, men nu placerer de sig på den samme side af bordet.

Terror og drab

Til foredraget bliver publikum blandt andet klogere på terrorangrebet i København i 2015, hvor to mænd mistede livet ved henholdsvis Krudttønden og Synagogen.

Jens Møller Jensen og Janni Pedersen kommer også bag om Amagermanden, der i 2011 fik livstid for to drab og syv voldtægter over en periode på 23 år og den omtalte ubådssag, hvor ubådsbygger Peter Madsen blev idømt livstid for drabet på den svenske journalist Kim Wall.

Jens Møller Jensen fortæller også om sine erfaringer med et manhunt-koncept, som han har udviklet med kollegaer i jagten på en gerningsmand på fri fod.

Janni Pedersen er studievært og kriminal- og retsreporter ved TV2, hvor hun blandt andet har rapporteret fra gerningssteder, pressemøder og retssager samt lavet interviews med personer på begge sider af loven.

Hun har i over 20 år dækket alle former for kriminalitet – fra økonomisk svindel som Britta Nielsen-sagen og drab, der udspringer af social nød, til terror med internationale forbindelser.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også