Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt kokketræf: Thomas Rode og Jakob Mielcke laver eksklusiv aften i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

To af Danmarks mest fremtrædende kokke, Thomas Rode og Jakob Mielcke, gæster Restaurant Fauna i Musikkens Hus den 9. februar.

I samarbejde med Restaurant Fauna arrangerer de en magisk aften med verdensklasse vildt på menuen og personlige jagthistorier.

Gennem 17 år holdt Thomas Rode Michelin-stjernen som køkkenchef på Kong Hans Kælder og betragtes som en pioner inden for dansk gastronomi.

Jakob Mielcke, kendt som dommer i tv-programmet Masterchef, driver i dag en af Københavns prisbelønnede restauranter, Mielcke & Hurtigkarl.

En helt unik aften

Den 9. februar 2024 gæster de to danske stjernekokke Restaurant Fauna i Musikkens Hus i Aalborg til en magisk vildtaften.

En fælles passion for jagt binder de to kokke sammen, en passion de deler med Restaurant Faunas egen Mikael Kopp Christensen.

De tre kokke, jægere og restauratører går sammen om en helt unik vildtaften med råvarer og vine i verdensklasse samt sublime, personlige jagthistorier på menuen.

“Det er helt fantastisk, at det er lykkedes os at samle både Thomas og Jakob på Restaurant Fauna på samme tid.

De står begge for et ekstremt højt gastronomisk fagligt niveau og er nogle af de mest toneangivende inden for dansk gastronomi.

Samtidig er de begge inkarnerede jægere og naturelskere – en passion jeg selv deler,” forklarer Mikael Kopp Christensen, og fortsætter:

“I fællesskab føler vi os derfor også forpligtede til at inddrage vildt i vores daglige virke i menuen på restauranterne og udbrede kendskabet blandt danskerne, så det i højere grad kommer på de danske middagsborde.”

Vildt kokketræf: Thomas Rode og Jakob Mielcke laver eksklusiv aften i Aalborg

En fantastisk aften i vente

Arrangementet den 9. februar vil blive tilbudt eksklusivt på Restaurant Fauna med et begrænset antal pladser.

Alt på menuen vil tage udgangspunkt i dansk vildt, herunder eksempelvis kronvildt, råvildt, dåvildt, sikavildt, fasan, gråand, krikand, vildsvin, hare, sneppe med mere, fra de mange danske godser og jagtkonsortier, Restaurant Fauna har aftaler med.

“Vi kommer til at byde gæsterne på det ypperste, man kan skabe med vildt på menuen, og samtidig bliver der tale om en uformel jamsession, hvor Thomas, Jakob og jeg selv i løbet af aftenen vil dele ud af egne personlige jagthistorier.

Samtidig vil vi også gerne vise gæsterne, hvordan man også kan tilberede vildt på mere utraditionelle måder.

Som gæst skal man derfor forvente en fantastisk aften med en vildtmenu i verdensklasse, gode vine og afslappede rammer.

Jeg er sikker på, at det bliver en mindeværdig aften, man ikke vil gå glip af, hvis man selv er enten jæger, glad for vildt fra de danske skove eller blot elsker fantastisk vellavet mad og skønne vine,” lyder det fra Mikael Kopp Christensen.

Prisen er 1895 kr. pr. person og inkluderer tre snacks, seks retter, dessert, kaffe og Faunas Vinder Vildsvinehotdog som “skrub-af-mad”.

Arrangementet er inklusive champagne og velvalgte vine.

Der kan bookes bord til Faunas vildtaften fra lørdag den 13. januar kl. 12.00 – enten via restaurantens mail eller telefon.

Hvad: Vildt kokketræf
Hvor: Restaurant Fauna
Hvornår: 9. februar, 2024

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også