Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Købsmæglerne sørger for et perfekt boligkøb: Sådan gik det Steffen og Josephine

Af Christine Luca Hornemann

Når man begynder jagten på en ejerbolig, så kan processen oftest være et uoverskueligt projekt, og der er utroligt mange faldgruber.

Særligt hvis det er mange år siden, du har købt bolig, eller hvis du er førstegangskøber.

Det kan derfor være en rigtig god ide at alliere sig med en uvildig købermægler – således du har din egen ekspert på din side gennem hele boligkøbet.

For at give dig et indblik i, hvad Købsmæglerne bl.a. kan bidrage med, har vi fulgt Steffen (37 år) og Josephines (41 år) boligkøb, som for nylig gik helt igennem.

Her havde de valgt at alliere sig med Købsmæglerne for at sikre sig det bedste boligkøb.

Med på fremvisning og forhandling af prisen

“Jeg var boligsøgende efter en mindre villa lang tid, før jeg mødte Josephine, hvor jeg gik til mange åbent huse arrangementer. Jeg havde hørt om Købsmæglerne og deres købsrådgivning, så jeg besluttede mig for at tage til en boligkøbsaften,” fortæller Steffen.

Steffens situation blev en anden sag, da han mødte Josephine. Der blev pludselig brug for flere kvadratmeter, og indenfor en kort tidshorisont havde de fundet drømmehuset.

Købsmæglerne var med på fremvisninger af flere boliger, Steffen og Josephine var ude at se på.

“Vi havde været ude at se huset alene første gang, og bookede derefter Rasmus fra Købsmæglerne til en andengangsfremvisning.

Han så på huset som en professionel ejendomsmægler men med købers øjne.

Under fremvisningen informerede han os om, hvad vi skal være opmærksomme på. Derudover rådgav han os prismæssigt, hvor Rasmus også senere håndterede forhandlingerne med en nordjysk indstilling.

Hvis ikke Købsmæglerne havde hjulpet os, så havde vi heller ikke haft penge til renoveringen,” fortæller Josephine.

Købsmæglerne hjalp bl.a. køberne med rådgivning til, hvad der kan give værdi at renovere på den lange bane i de forskellige boliger.

Købsmæglerne sørger for et perfekt boligkøb: Sådan gik det Steffen og Josephine

Derudover kigger Købsmæglerne tilstandsrapport og elinstallationsrapporten grundigt igennem – også for at sikre, at købere bliver gjort opmærksom på eventuelle fejl og mangler, og at disse kan ende med at blive en uforudset omkostning efter købet.

“Der var problemer med stikledningen til huset, og det vidste den daværende ejer ikke noget. Købsmæglerne opdagede denne detalje og sikrede, at det ikke blev et problem, vi kom til at hænge på. Vi havde i hvert fald aldrig selv opdaget det,” fortæller Steffen.

Håndtering af papirarbejde

Købsmæglerne rådgiver ikke blot ved fremvisninger af boligerne, men de læser også købsaftalen, godkender skøde, refusionsopgørelse og laver en tjekliste ved overtagelsen.

Købsmæglerne sørger for et perfekt boligkøb: Sådan gik det Steffen og Josephine

“Vi købte med hjertet, og Rasmus kom med hovedet. Under processen stolede vi hele vejen igennem på ham. Vi ville også tro på det, hvis han anbefalede os ikke at købe boligen.

Vi vil anbefale Købsmæglerne til andre førstegangskøbere. Det er helt sikkert alle pengene værd,” fortæller Steffen.

Hvis du vil have en uforpligtende snak omkring, hvordan Købsmæglerne kan rådgive dig og spare dig penge på næste boligkøb – så kontakt dem her

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Købsmæglerne sørger for et perfekt boligkøb: Sådan gik det Steffen og Josephine

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel

Andre læser også