Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køb dit helt eget restaurantskib: Smukke Prinses Juliana er sat til salg

Af Michael Qureshi

Hvis du drømmer om at drive restaurant på et af de mest legendariske restaurant-lokaler i hele Aalborg, så bør du læse videre.

Det nu snart 90-årige restaurantskib Prinses Juliana er netop sat til salg ved Erhvervsmægler Steen Royberg fra Nordicals, efter længere tids overvejelse hos familien; John Andersen og de voksne børn, Michael Andersen og Rikke Charlotte Nissen.

Skibet har været i familiens eje siden 2006 og sælges nu grundet generationsskifte.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Prinses Juliana blev i sin tid købt med hjertet, og vi har også drevet restauranten med hjertet.

Vi har taget den store og svære beslutning, at vi vil afhænde Restaurantskibet Prinses Juliana, og har netop indgået aftale herom med Erhvervsmægler Steen Royberg – partner hos Nordicals i Aalborg,” lyder det fra John Andersen.

Brugt millioner på forbedringer

Der er brugt millioner af kroner på at forbedre skibet både indvendig og udvendig, således det i dag står i den bedst mulige stand.

“Vi har opbygget en solid forretning – på vel nok en af Aalborgs mest eftertragtede pladser og vi synes, at vi er nået i mål med vores hjertebarn”, udtaler John Andersen der ønsker at gå på pension.

“Jeg har igennem længere tid arbejdet for at skabe de rigtige rammer for mine børn, således jeg kan gå på pension. På den baggrund har vi derfor valgt at omprioritere vores investeringer, som nu hovedsagligt er ift. ejendomsadministration og produktudvikling samt øvrige kapitalinteresser i andre selskaber,” siger han.

Besætningen og bookingerne fortsætter

Selvom de nuværende ejere ønsker at overdrage driften til en fremtidig ny ejer, så fortsætter den daglige drift alligevel helt uforandret med den velkendte besætning af dygtige kokke og tjenere mv., og der afholdes fremover fortsat masser af fester og bookinger af bespisninger i det daglige, helt som hidtil.

“Hvorvidt en ny ejer på et senere tidspunkt måske vil foretage justeringer på driftskonceptet fremadrettet, – det er vi sikre på kun vil ske med nænsomhed og omtanke for yderligere højnelse til glæde for prinsessens mange gæster,” udtaler John Andersen.

Nye kræfter kan løfte potentialet

Et salg af Prinses Juliana giver til gengæld også restaurantskibet kræfter til at blive endnu større.

“Restaurantskibet har i dag fast kajplads ved Vestre Havnepromenade 2 lige vest for Limfjordsbroen, men kan dog til enhver tid flyttes til en hvilken som helst anden location, hvis man da ellers kan nænne at flytte skibet fra den nuværende gode og synlige placering i Aalborg havn, med mange gode P pladser lige ved døren,” siger John Andersen og forklarer yderligere, at Restaurationsvirksomheden har været meget velkørende økonomisk.

“Med rimelig god stabilitet har driften igennem rigtig mange år, udvist en fornuftig og stabil fremgang i såvel antallet af besøgende, højere omsætning og højere indtjening.

Der er dog fortsat et virkelig flot potentiale for videreudvikling af den smukke prinsesse og jeg er sikker på, at forretningen med den/de rette skibsredere og kaptajner ved roret, kan udvikles og forbedres i endnu højere grad.

Nye kræfter sikrer også nye tilgange og muligheder, som kan give potentialet et løft”, siger John Andersen.