Kun i tre dage: Få kød, fritter og bearnaise ad libitum på Restaurant Kronborg
Den 1. april slog Restaurant Kronborg på Egholm dørene (og terrassen) op til endnu en storslået sæson på altid hyggelige Egholm – en 5 minutters færgetur fra Aalborg.
Restauranten lokker som altid med populære koncepter som onsdagsflæsk, kæmpetartelet tirsdag og torsdag – og andre fristende retter på både frokost- og aftenkortet.
Nu er de klar med endnu et gastronomisk tiltag, der nok skal gå rent ind hos aalborgenserne.
I anledningen af pinsen inviterer Restaurant Kronborg nemlig til en helt særlig pinsemenu lørdag den 27. maj, søndag den 28. maj og mandag d. 29 maj (2. pinsedag) fra klokken 17.30 alle dage.
Og menuen? Den er helt genial.
Flanksteak, bearnaise, fritter og isbar ad libitum
På de tre udvalgte dage kan du slå dig løs i et rent slaraffenland af herligheder.
På menuen finder du nemlig både supermørt kornfodret Hereford flanksteak ad libitum, fritter og bearnaisesauce og sommersalat.
“Det hele er naturligvis hjemmelavet. Og så forkæler vi lige vores gæster endnu mere ved at åbne vores helt særlige isbar med is fra Vebbestrup Ismejeri – der i mine øjne er Danmarks bedste is,” siger ejer Kasper Kristensen.
Prisen er banket helt i bund, så du for kun 249 kr. kan slå dig løs i de overdådige retter.
Børn under 12 år spiser til 149 kr., og det er derudover også muligt at forudbestille enten kæmpe tartelet eller stjerneskud samt børneretter disse tre aftener.
Den specielle pinsemenu bliver kun lavet i den weekend, og Kasper fortæller, at man ikke skal tøve for længe med at få bestilt.
“Selvom vi både dækker op i restauranten og i vores store opvarmede udestue og dermed har plads til 130 pladser pr. aften, så ryger billetterne virkelig hurtigt,” siger Kasper.
Pinsemenu på Restaurant Kronborg
- Supermørt kornfodret Hereford flanksteak ad libitum
- Fritter og hjemmelavet bearnaisesauce
- Sommersalat
- Vebbestrup isbar
- Pris: 249 kr. (børn under 12 år: 149 kr.)
Du booker bord lige her.