Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kniv-røverier i Aalborg: Ny mand har meldt sig selv

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Mathias Gregersen Larsen
Foto: Mathias Gregersen Larsen

Hele fire gange på få dage har der været begået røveri med samme metode mod tankstationer og dagligvarebutikker i Aalborg.

Sent i går aftes anholdt politiet imidlertid en person, som de mistænkte for at være gerningsmanden til de fire røverier.

Men nu er der nyt i sagen, for den 19-årige mand, der meldte sig selv i går står ikke bag dem alle.

En ny mand har nemlig meldt sig selv til politiet.

“En mand på 30 år henvendte sig i dag kl. ca. 16.50 på Politigården i Aalborg. Han erkendte at det var ham der havde lavet væbnet røveri mod Superbrugsen på Sjællandsgade den 28. dec. samt væbnet røveri mod 7-eleven på banegården den 26. dec,” oplyser politiet.

Han blev anholdt og opholder sig lige nu på politigården i Aalborg for videre efterforskning. Det forventes at han fremstilles i grundlovsforhør i løbet af søndagen.

“Der frigives ikke yderligere oplysninger omkring sagen i aften men det kan oplyses at de 2 sager var de manglende uopklarede røverier foregået i Aalborg centrum de seneste dage,” oplyser man.

Den unge mand, som der blev anholdt i går aftes formodes at stå bag de to andre røverier på Shell-tanken på Engtoftevej og Kvickly i Dannebrogsgade.

Del artikel

Andre læser også