Knap 18 millioner kroner: Her er det dyreste hus i Aalborg Kommune

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

Der er over 60 millioner kroners forskel, hvis man ser på, hvad de dyreste huse i de forskellige kommuner er udbudt til salg for lige nu.

Det skriver boligsitet Boliga.dk

I Rudersdal Kommune nord for København er dyrt 65 millioner kroner – det er i hvert fald, hvad områdets dyreste hus; en nybygget sag på Vedbæk Strandvej med udsigt til Øresund og mere en 380 kvadratmeter bolig, koster – og det er tilmed landets dyreste hus til salg lige nu.

Dyrt på Læsø, her i Nordjylland, er derimod 3.345.000 kroner. Det er nemlig, hvad Læsø Kommunes dyreste hus koster i øjeblikket, som samtidig er det billigeste på listen over de dyreste huse i landets kommuner.

Foto: Thorkild Kristensen

Her er Aalborgs dyreste hus

Hasseris er det sted i Aalborg Kommune, hvor det dyreste hus er til salg i øjeblikket.

Det er et næsten 300 kvadratmeter stort, moderne palæ fra 2008, som skal koste dig lige knap 18 millioner kroner. Det ligger på Vossvej 10 i Hasseris, og beskrives som en enestående, arkitekttegnet udsigtsvilla.

Den har en af byens bedste beliggenheder med panoramaudsigt over byen, henrivende træterrasser og et lækkert poolområde med jacuzzi og fitnessrum med sauna.

Du kan se mere til Aalborg Kommunes dyreste hus her.

Smal køberskare

En af de mæglere, der med jævne mellemrum får nogle rigtig dyre huse til salg, er ejendomsmægler Peter Hjortlund, der er indehaver af Home butikken i liebhaverområdet, Hasseris i Aalborg.

Ifølge ham, handler det netop i stor grad om at have et netværk af mulige købere, når man skal sælge de dyreste villaer i et område.

“Der er som regel meget få potentielle købere til de dyreste ejendomme, så det betyder, at vi ofte skal ud selv og finde køberen frem for den sædvanlige annoncering af en bolig. Her er både ejerens eget netværk og mæglerens netværk vigtigt,” siger mægler Peter Hjortlund.

Nogle gange kan det endda være en fordel at ruske op i nogen, der ikke nødvendigvis gik med købeplaner;

“En udfordring med de dyreste boliger er, at køberne til de dyreste ejendomme typisk holder deres boligdrømme for dem selv. Så de er ikke nødvendigvis tilmeldt vores køberkartotek, men de kan aktiveres, hvis vi pludselig kan vække en lyst hos dem til at flytte til en endnu federe bolig eller en endnu bedre beliggenhed,” siger han til Boliga.dk.

Foto: Thorkild Kristensen

Se det dyreste hus i din kommune her.