Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra 150 kr: Fri entré og eksklusive events med Klub Kunsten + Utzon

Af Stine Kjølby Christensen

I en verden fyldt med hverdagens ofte kedelige gøremål og rutiner, kan det være en udfordring at finde tid til at udforske kunst og kultur.

Men ved at blive en del af en af byens mest eksklusive klubber, åbner du samtidig dørene for helt nye oplevelser, der kan sætte lidt fut i hamsterhjulet.

Som medlem af Klub Kunsten + Utzon får du nemlig ikke kun adgang til muséet, men også specielle invitationer til særlige klubaftener, der er skabt med det formål at gøre kunsten og kulturen endnu mere levende.

Et klubkort koster fra kun 150 kr., og vil du være sikker på altid at kunne lokke en ledsager med dig, fås medlemskabet også med en valgfri +1.

Vi har håndplukket to events i november, der er blot smagsprøver på, hvad medlemskabet kan åbne dørene til.

Shop og Inspirationsdag – 13. november

For medlemmer af Klub Kunsten + Utzon bliver museet forvandlet til en legeplads på den eksklusive Shop- og Inspirationsdag den 13. november.

Her får du ikke blot 20 % rabat på næsten alt i Butik Kunsten, men også en guidet tur rundt i den hyggelige Heerup-udstilling med et lækkert stykke gratis kage fra Brasserie Kunsten.

Museet er lukket for andre, så du kan altså både shoppe og hygge dig helt uden stress og jag – og måske endda finde den helt perfekte julegave i den inspirerende butik?

En unik dag, hvor kunst, shopping og lækkerier går hånd i hånd … og hvor du har museet næsten for dig selv.

Fantasifuld 3-retter i et fortryllende univers – 15. november

Dykker vi ned i kalenderen til d. 15. november, venter en aften, der kombinerer kulinariske højdepunkter med kunstneriske oplevelser.

Eksklusivt for Klub Kunsten + Utzon medlemmer inviterer Kunsten til en fantasifuld 3-retters aften inspireret af Henry Heerups fortryllende univers.

Begivenheden, der finder sted fra kl. 17.00-21.00 på Kunsten, starter med en velkomstdrink og en guidet tur gennem Heerups værker, der lige nu udstilles på Kunsten.

Køkkenchef Thomas og hans team vil derefter servere en eksklusiv 3-retters menu, der bruger de bedste smage fra efterårshaven.

En kulinarisk oplevelse, der ikke kun mætter maven, men også vækker sanserne.

Aftenen når sit højdepunkt med en dessert inspireret af Heerup-værket ‘Æblegren’ fra 1932, skabt af Brasseriets egen konditor og danmarksmester i chokolade, Cæcilie.

Medlemmerne kan altså se frem til en aften, der samler kunsten og gastromien i en oplevelse, du ikke finder smidt på gaden.

En no-brainer at blive medlem

Disse events er naturligvis blot to ud mange, som Kunsten har sammensat til deres medlemmer.

Medlemskaberne kommer ligeledes i flere former, så de passer til lige præcis dine behov.

Et 1+1-medlemskab giver for eksempel dig og en ledsager fri adgang til Kunsten, Utzon Center og Louisiana Museum of Modern Art i et helt år.

Hvis du foretrækker endnu mere selskab, kan du opgradere til et 2+2-medlemskab og få to personlige klubkort.

Unge under 27 år kan også blive en del af fællesskabet gennem Fluxus-medlemskabet for blot 150 kr.

Du kan læse mere om Klub Kunsten + Utzon lige her.

Del artikel

Andre læser også